BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Buro In!

Voor alle speciale gebeurtenissen en events, bedrijfstrainingen, themasessies, theater, workshops en outdoor activiteiten. Buro In! is een jong en dynamisch eventbureau dat jouw graag wil verrassen. Wij bedenken en organiseren activiteiten, bedrijfstrainingen en events met een creatief en stijlvol concept dat past bij het typische karakter van jouw bedrijf, instelling of organisatie.

Wij bieden diverse arrangementen. Bij ons is het altijd mogelijk een, op maat gemaakt, voorstel te ontvangen. Juist dat is onze kracht! Bel, mail of chat met ons en vraag naar de vele mogelijkheden!

Buro In! werkt door heel Nederland en hebben unieke citygames, zoals de Mobile Experience. Een interactieve tocht op de smartphone!

Met je smartphone op pad om een hilarische, interactieve tocht te maken! Velen zijn u voorgegaan en succes verzekerd!
Ieder team heeft een smartphone met GPS. Via de interactieve kaart op de smartphone weet je waar je heen moet en wat je volgende opdracht is. Dit kan een beleving zijn, een geluidsfragment of een video film.
Ook kun je als team extra punten verdienen met de QR codes die verspreid in de stad hangen.
En natuurlijk hebben wij weer verschillende vervoersmiddelen in dit programma verwerkt. Denk aan tandems, segways, steps of solexen.

Website: http://www.organisatieburoin.nl/
Contact met ons

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!

055 - 355 03 68