BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt temidden van de bossen en landerijen van natuurreservaat De Kroondomeinen, op enkele kilometers van Apeldoorn. Het uit 1898 daterende hotel was ooit koninklijk bezit.

Decennialang is Hotel Oranjeoord al een rustpunt voor toevallige passanten. Wat is er heerlijker dan na een boswandeling hier te genieten van een High Tea op een lome zondagmiddag? Hotelgasten ervaren in Hotel Oranjeoord de loutering van serene stilte en een schitterende natuur.

Het Oranjeoord is een stijlvol hotel met de gastvrijheid van toen, maar met een eigentijdse uitstraling en het comfort van nu. Het hotel beschikt onder meer over 29 modern ingerichte kamers, van alle gemakken voorzien, acht vergaderruimten en een sfeervolle lounge. Het à la carte restaurant HoogHeid, de brasserie, tapasbar en het grote terras bieden plaats om uitgebreid te dineren, of te genieten van een drankje en heerlijke maaltijd. Ook beschikt Hotel Oranjeoord over een partyzaal (tot 300 personen) en een fraaie beautysalon.

Hotel Oranjeoord verzorgt tot in de puntjes alle zaken voor u en uw bedrijf.
Wij bieden een prachtige locatie, assisteren u graag met sfeervolle ideeen, serveren een heerlijk diner en/of verzorgen een spetterend feest.

Website: http://www.oranjeoord.nl
Contact met ons

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!

055 - 355 03 68 06 - 18 042 796