BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Kookworkshop Achterhoek

Prijs vanaf € 50 p.p. Groep van 20 tot 250 personen
Wat kun je verwachten?
  • Unieke kookworkshop
  • Alle producten zijn streekgebonden en biologisch
  • Professionele buitenkoks
  • Alle recepten mee naar huis
  • Dag vol beleving!

Wil je een keer écht iets bijzonders met je team of bedrijf beleven? Iets wat leuk is, iets waar iedereen aan mee kan doen? En natuurlijk een goed vullend programma, met enthousiaste begeleiding én lekker eten?
Wel eens aan buitenkoken op houtvuur gedacht?
Wij bieden bijzondere (biologische) kookworkshops aan in de Achterhoek waarbij je zelf gaat koken op houtvuur. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst zelf de ingrediënten op te gaan halen. Uiteraard wordt het dan een dag-vullend programma.

Het ophalen van de ingrediënten doen wij meestal met tandems, fietsen of steps. Op die manier zie je ook nog eens veel van de prachtige omgeving van de Achterhoek. Met een GPS of de Mobile Experience krijg je te zien waar je heen moet fietsen en wat je volgende locatie gaat worden.

Bijzondere kookworkshop in de Achterhoek

Uniek in de Achterhoek zijn de vele boeren en ondernemers die gepassioneerd willen én kunnen vertellen of hun bedrijf. Door de extreme gastvrijheid van de ‘achterhoekers’ is iedereen welkom, kan een rondleiding krijgen en mag natuurlijk proeven van de heerlijke producten die gemaakt worden.

Voor een bijzondere kookworkshop in Achterhoek ben je dus bij ons aan het juiste adres! Wij werken uitsluitend met biologische producten en halen altijd zoveel mogelijk ingrediënten uit de streek en rechtstreeks bij de boer vandaan.

Ons motto is;’weet wat je eet’. Het is een ware beleving om te weten en te zien waar je producten vandaan komen en ze een aantal uren later op te smikkelen.

Er kan gekozen worden uit vier thema’s;

• Back to Basic
• Streekproducten
• Slow Food
• Vitaliteit

In overleg bepalen wij welk thema het beste past bij jouw bedrijf of team. Op onze site Buitenkokers hebben wij de thema’s nog specifieker uitgelegd. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen voor vragen. En wij maken ook graag een kookworkshop op maat naar jullie wensen.

Combinaties met buitenkoken op houtvuur

Ook combineren wij de kookworkshop Achterhoek graag met wildplukken uit de natuur. Want met veel ingrediënten uit de natuur kun je heerlijke recepten maken. Het arrangement ‘Eten uit de natuur’ is erg populair in de Achterhoek als kookworkshop omdat er in de Achterhoek veel natuur is waar je al wandelend en fietsend veel ziet en dus ook kan plukken.
Onder begeleiding van onze vaste wildplukster ga je de natuur in en kom je terug met een mand vol heerlijke kruiden en specerijen en je bent een stuk wijzer geworden over de natuur. Twee vliegen in één klap!

Wil je voor deze unieke kookworkshop nog andere teambuilding? Ook dat is mogelijk. Kijk gerust bij onze teambuilding en vertel ons wat je aanspreekt. Dan maken wij met plezier een voorstel op maat voor je.

Voor meer informatie over onze kookworkshop Achterhoek bel of mail ons gerust.

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!