BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Workshop non-verbale communicatie Nijmegen

Prijs vanaf € 45 p.p. Groep van 10 tot 60 personen
Wat kun je verwachten?
  • Interactieve communicatie workshop
  • Gedreven trainers
  • Inhoudelijke workshop met veel plezier
  • Uit te breiden met workshop schapendrijven
  • Uit te breiden met vergaderen, eten of andere activiteit

Workshop non-verbale communicatie

Altijd al willen weten wat non-verbale communicatie voor impact heeft op een eerste ontmoeting of tijdens een gesprek? Heel veel!
In deze workshop non-verbale communicatie gaan we inhoudelijk in op de kracht van non-verbale communicatie, die is namelijk sterker dan veel mensen denken.
Want 53% van onze communicatie bestaat uit non-verbale communicatie en de overige communicatie is verbaal en door het stemgebruik. En dat is veel, heel veel.

Inhoud workshop non-verbale communicatie Nijmegen

Tijdens deze leerzame én leuke communicatie workshop zul je veel te horen krijgen over de kracht van non-verbale communicatie. Uiteraard gaan we dat ook direct laten zien en ga je zelf ook aan de slag.
Deze communicatie workshop is interactief, dus je zult zelf veel gaan uitproberen en ervaren wat het met jou en je gesprekspartner doet als je non-verbale communicatie inzet.

Je gaat aan de slag met enthousiaste en gedreven trainers die zich gespecialiseerd hebben in de workshop non-verbale communicatie en je daar alles over kunnen vertellen. Uiteraard ga je naar huis met veel tips en tools om direct de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Ook is het mogelijk om van te voren bij ons aan te geven waar jij en/of je team tegen aan lopen. Wij zullen dan de workshop vooral richten op datgene waar jullie meer over willen weten. De workshop non-verbale communicatie kan vrij algemeen en breed worden neergezet, maar wij kunnen deze ook specifiek ,met jouw wensen erin verwerkt, uitvoeren.

Bewustwording van non-verbale communicatie

We starten eerst met bewustwording. Als jij je bewust bent dat non-verbale communicatie 53% is van wat jij wil vertellen dan kun je door naar de volgende stap. En dan ben je al een heel eind op de goede weg!

En die volgende stap in deze workshop non-verbale communicatie is hoé je dit gaat inzetten. Door middel van oefeningen met de trainer (of trainers) laten wij je zien én voelen om sneller en makkelijker in verbinding te raken met je gesprekspartner. Belangrijk hierbij te vermelden is dat je non-verbale communicatie inzet zonder je authenticiteit te verliezen.

En dit is vooral leuk om te doen!

Je zult direct merken wat voor effect het heeft als jij non-verbale communicatie gaat inzetten tijdens gesprekken.
Wij zullen dan ook gaan oefenen met slecht nieuws gesprekken, emotionele gesprekken, verschillende type mensen en wij zullen andere situaties creëren zodat je kan improviseren.

Combinatie met workshop schapendrijven

Deze communicatie workshop is perfect te combineren met bijvoorbeeld het schapendrijven met Border Collies. Je gaat dan eerst met deze workshop aan de slag en daarna naar buiten voor de training met de Border Collies. Dat sluit perfect op elkaar aan en heb je een goed inhoudelijk programma over communicatie.

Ook daarvoor hebben wij de perfecte locatie, namelijk een gerenoveerde Schaapskooi op de Veluwe. Van daaruit kunnen wij dit volledige programma aanbieden eventueel nog uitgebreid met lunch, diner, kookworkshop, bbq of ontbijt.
Maar natuurlijk kunnen wij de workshop non-verbale communicatie ook geven op een andere locatie.

Meer informatie over de workshop non-verbale communicatie?

Voor meer informatie over deze communicatie workshop kun je bellen met Ingeborg Leerkes via 055 3550368. Uiteraard kun je ons ook mailen op info@veluweexperts.nl.

Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van deze communicatie workshop.

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!