BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Maak kennis met Veluwe Experts

Veluwe Experts stelt unieke arrangementen samen voor de zakelijke markt.

Indien u op zoek bent naar een ideale vergaderruimte in een inspirerende omgeving, workshops of trainingen op de mooie heide of ruimte voor grote en middelgrote events, teambuilding én presentaties, dan bent u bij Veluwe Experts op het juiste adres.

Veluwe Experts brengt activiteiten en faciliteiten bij elkaar en biedt u kant en klare arrangementen voor de ideale zakelijke gelegenheid.

 

Nieuws

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »

Teamuitje in de natuur

dinsdag 10 januari 2017

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden. De Veluwe zit boordevol natuur en wij hebben unieke locaties waar je kan vergaderen, teambuilden, trainen en lekker eten.

Lees verder »