BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Veluwe Experts per plaats

Om jou nog beter van dienst te zijn, hebben wij deze site een facelift gegeven.

Wij hebben her en der wat gewijzigd in kleuren en het zoeken naar het juiste arrangement, en daarnaast hebben we in de footer een functie toegevoegd dat je per plaats een bedrijfsuitje of teambuilding kan zoeken.

Je kunt dus nu ook zoeken op een bedrijfsuitje, vergader arrangement of teambuildingsactiviteit per plaats. Alle grote plaatsen in Gelderland zijn hierin gezet. Mocht je toch iets willen in een plaats of locatie die er niet bijstaat, bel of mail gerust. Wij kunnen vele activiteiten in iedere plaats in Nederland verzorgen.

Dé populaire locaties;

Niet alle arrangementen die wij verzorgen staan daarin, maar het grootste gedeelte wel. Wij hebben nu gekozen voor een aantal arrangementen waar per plaats/locatie veel vraag naar is.

Uiteraard kun je ons altijd bellen of mailen als je een arrangement op maat gemaakt wil hebben, of gebruik dit contactformulier.
Juist daar zijn wij goed in!

Wees welkom op onze nieuwe site!

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »