BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

Een feestje geven is leuk, maar zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?

Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar niet kunt verstaan, platgetrapte chips en half opgegeten cupcakes op de grond. Zelf ren je rond om ieder te voorzien van eten en drinken en je huis wordt door de spelende kinderen verbouwd tot mega-chaos… Is er iemand die dit écht leuk vindt?

Je wilt jouw teamdag net even anders. Niet je eigen werkplek omturnen tot teambuildingslocatie, maar een sfeervolle locatie die wat extra brengt en meerdere mogelijkheden biedt. Waar moet je beginnen met zoeken naar zo’n plek?
Het allerleukste is natuurlijk als je iets unieks kan vinden!

Combineren met activiteiten?

De familiedag moet dit jaar op een speciale plek en jij moet hem organiseren. Het moet een locatie zijn waar gave buitenactiviteiten gedaan kunnen worden, want de jaarlijkse speurtocht moet wel gedaan kunnen worden, maar ook de soep van oma moet op het buffet kunnen staan. Een uitdaging?

Waarom niet een keer een zaal huren zonder consumptie? Een unieke ruimte, groot genoeg voor al je gasten op een prachtige plek? Thuiskomen na je feestje en dan echt thuiskomen, de beentjes direct op tafel kunnen leggen, zeg maar.
Wij hebben wat leuks voor je!

Wij verhuren namelijk een van de prachtigste plekjes van de Veluwe die de oplossing biedt in alle eerder beschreven situaties, namelijk, De Schaapskooi in Garderen!
Deze mooie locatie biedt tal van mogelijkheden voor het feestje wat jij wilt vieren en beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Uniek interieur met zitgelegenheid voor 40 personen.
  • Picknicktafels buiten
  • Keuken met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, warm en koud water.
  • Twee toiletten
  • Heater voor de koudere momenten.

Dus… je hoeft niet verder te zoeken voor dat toffe plekje voor jouw feestje. Gevonden!
De Schaapskooi op de Veluwe, daar creëer je unieke herinneringen!

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Teamuitje in de natuur

dinsdag 10 januari 2017

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden. De Veluwe zit boordevol natuur en wij hebben unieke locaties waar je kan vergaderen, teambuilden, trainen en lekker eten.

Lees verder »