Kookworkshop als teambuilding is groot succes!

koken als teambuilding

Ongeveer twee jaar geleden zijn wij gestart met buitenkoken op de Veluwe en wij hadden als snel door, dat is een succes! Gestaag kwamen de aanvragen binnendruppelen om een kookworkshop als teambuilding in te zetten, en de vraag naar meer of uitgebreidere menu’s volgden als snel.

Als aanvragen toenemen en de vraag naar meer ook, dan kun je daar niets mee doen en zo doorgaan, maar het mooier, makkelijker en uitgebreider maken is ook een mogelijkheid.

Het ontstaan van Kookworkshop als teambuilding

Voor dat laatste hebben wij gekozen. En zijn om de tafel gaan zitten en hadden allemaal ‘ongeveer’ hetzelfde idee; voor het buitenkoken moet een aparte en overzichtelijke site komen.

En dan zitten we dicht bij het vuur natuurlijk (Internetbureau Max is partner van Veluwe Experts) en was Buitenkokers snel geboren!
Met Buitenkokers richten wij ons alleen op het buitenkoken. Dit kan op Veluwe zijn, waar we eerst ook zijn gestart, maar wij willen groter. Want buitenkoken kan je overal in Nederland, als je maar vuur mag maken, er water is (maar dat is nog niet écht noodzakelijk), een toilet is ook wel handig en als je het warm kan krijgen is het helemaal mooi. Maar ook het warm krijgen, kan met vuur.

Thema’s buitenkook workshops

Direct gingen wij aan de slag met de thema’s die bepaald zijn; streek, vitaliteit, back to basic en slow food. Daar moesten menu’s bij bedacht worden, de juiste foto’s bij gezocht worden en alles natuurlijk in de site gezet.

De site werd een uitdagende klus voor Internetbureau Max uit Apeldoorn. De uitdaging zat vooral in de uitstraling, de snelheid waarmee het klaar moest zijn, en natuurlijk twee dames die als een speer de menu’s, teksten en foto’s klaar hadden!

Ongeveer drie maanden later gingen we al ‘live’ met de site buitenkokers.nl . En ook al snel werden we goed gevonden door Google.
Wij zijn nu aan het uitbreiden met koks, locaties én gerechten. Iedere maand komt er een nieuwe blog, geschreven door één van onze koks, Ingeborg de organisator, of een video van een geslaagd event wat wij mochten verzorgen.
Ook zul je tips gaan vinden over bereidingswijzen van bepaalde gerechten, welke producten kan je nu het beste gebruiken en welke potten en pannen zijn nu waarvoor het beste geschikt.

Hoe werkt Buitenkokers?

Buitenkoken kan overal  en wat ons betreft zelfs bij jouw in de achtertuin, als je dat wilt. En natuurlijk kan buitenkoken prima gecombineerd worden met één van onze andere teambuilding activiteiten.
Kijk gerust op onze site Buitenkokers.nl voor meer informatie of bel met Ingeborg Leerkes op 055 – 303 09 89.
Veluwe Experts denkt graag met je mee over de juiste invulling van jouw teamdag, teamuitje, personeelsfeest, workshop of bedrijfsfeest.

Hieronder een sfeerimpressie van zo’n unieke buitenkook workshop bij onze Schaapskooi midden op de Veluwe.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen