BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Kookworkshop als teambuilding is groot succes!

Ongeveer twee jaar geleden zijn wij gestart met buitenkoken op de Veluwe en wij hadden als snel door, dat is een succes! Gestaag kwamen de aanvragen binnendruppelen om een kookworkshop als teambuilding in te zetten, en de vraag naar meer of uitgebreidere menu’s volgden als snel.

Als aanvragen toenemen en de vraag naar meer ook, dan kun je daar niets mee doen en zo doorgaan, maar het mooier, makkelijker en uitgebreider maken is ook een mogelijkheid.

Het ontstaan van Kookworkshop als teambuilding

Voor dat laatste hebben wij gekozen. Mieke, Ingeborg en Max zijn om de tafel gaan zitten en hadden allemaal ‘ongeveer’ hetzelfde idee; voor het buitenkoken moet een aparte en overzichtelijke site komen.

En dan zitten we dicht bij het vuur natuurlijk (Internetbureau Max is partner van Veluwe Experts) en was Buitenkokers snel geboren!
Met Buitenkokers richten wij ons alleen op het buitenkoken. Dit kan op Veluwe zijn, waar we eerst ook zijn gestart, maar wij willen groter. Want buitenkoken kan je overal in Nederland, als je maar vuur mag maken, er water is (maar dat is nog niet écht noodzakelijk), een toilet is ook wel handig en als je het warm kan krijgen is het helemaal mooi. Maar ook het warm krijgen, kan met vuur.

Thema’s buitenkook workshops

Mieke en Ingeborg gingen aan de slag met de thema’s die bepaald zijn; streek, vitaliteit, back to basic en slow food. Daar moesten menu’s bij bedacht worden, de juiste foto’s bij gezocht worden en alles natuurlijk in de site gezet.

De site werd een uitdagende klus voor Internetbureau Max uit Apeldoorn. De uitdaging zat vooral in de uitstraling, de snelheid waarmee het klaar moest zijn, en natuurlijk twee dames die als een speer de menu’s, teksten en foto’s klaar hadden!

Ongeveer drie maanden later gingen we al ‘live’ met de site buitenkokers.nl . En ook al snel werden we goed gevonden door Google.
Wij zijn nu aan het uitbreiden met koks, locaties én gerechten. Iedere maand komt er een nieuwe blog, geschreven door één van onze koks, Ingeborg de organisator, of een video van een geslaagd event wat wij mochten verzorgen.
Ook zul je tips gaan vinden over bereidingswijzen van bepaalde gerechten, welke producten kan je nu het beste gebruiken en welke potten en pannen zijn nu waarvoor het beste geschikt.

Hoe werkt Buitenkokers?

Buitenkoken kan overal  en wat ons betreft zelfs bij jouw in de achtertuin, als je dat wilt. En natuurlijk kan buitenkoken prima gecombineerd worden met één van onze andere teambuilding activiteiten.
Kijk gerust op onze site Buitenkokers.nl voor meer informatie of bel met Ingeborg Leerkes op 06 18042796.
Veluwe Experts denkt graag met je mee over de juiste invulling van jouw teamdag, teamuitje, personeelsfeest, workshop of bedrijfsfeest.

Hieronder een sfeerimpressie van de buiten kookworkshop als teambuilding in onze boomgaard met Internetbureau Max.

 

 

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »