Nieuws van Veluwe Experts

bushcraften op de Veluwe

Op avontuur met je collega’s op de Veluwe

Wij hebben de perfecte combinatie gecreëerd van bushcraften en een buiten kookworkshop op de prachtige Veluwe.
Dit avontuurlijke arrangement belooft een onvergetelijke ervaring te bieden, doordrenkt met gezelligheid, teambuilding en genot van de natuurlijke omgeving. Durf jij op avontuur te gaan met je collega’s?

Meer informatie
Natuurlijk vergaderen op de Veluwe

Natuurlijk vergaderen op de Veluwe

Weg van de drukte van de stad biedt de Veluwe een oase van rust. Onze Schaapskooi, gelegen te midden van groene bossen en uitgestrekte heidevelden, dompelt je onder in de natuurlijke schoonheid van Nederland.
De frisse lucht en het rustgevende geluid van de wind door de bomen dragen bij

Meer informatie
tocht der verborgen plekken op de Veluwe

Stap uit de hectiek met je collega’s

In onze moderne wereld, waarin het tempo vaak hoog ligt en technologische prikkels onze aandacht constant vasthouden, lijkt er een verlangen te zijn om af en toe uit de hectiek van het dagelijkse leven te stappen.
Mensen zoeken naar manieren om te ontsnappen aan de snelle stroom van informatie en verbinding te maken met iets diepers, iets tijdloos.

Meer informatie
Duurzame bedrijfsuitjes op de Veluwe

Hét jaar van beschermen, beleven en benutten

In het jaar 2024 staat Veluwe Experts centraal als een bedrijf dat zich toelegt op het beschermen, beleven en benutten van de natuur. Met drie krachtige speerpunten hoog in het vaandel, onderscheidt Veluwe Experts zich als een voorloper op het gebied van natuurlijk leiderschap en duurzaamheid. Wij waren altijd al

Meer informatie
De kunst van Asado grilling op de Veluwe

De kunst van Asado grilling op de Veluwe

Asado is meer dan alleen een manier van koken; het is een sociale gebeurtenis, een ritueel dat draait om het delen van goed gezelschap en heerlijk eten. Terwijl de traditionele Argentijnse asado vaak wordt uitgevoerd op het platteland, midden in de natuur, wordt deze traditie nu geëerd op de Veluwe.

Meer informatie
live outdoor cooking in de natuur

Live outdoor cooking in de natuur

Het organiseren van een live outdoor cooking event op de Veluwe, midden in het bos, is een unieke en sfeervolle manier om een teamdag, kerstbijeenkomst, eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsbijeenkomst te vieren.
Veluwe Experts heeft hiervoor twee unieke locaties geselecteerd

Meer informatie
Ijsbad clinic veluwe

Exclusieve teambuilding met buiten workshops

Wil jij je teamdag ook eens anders aanpakken? Kies er dan voor om jouw gasten te laten kiezen wat ze willen doen met exclusieve buiten workshops. Alles in de natuur op één van onze exclusieve locaties op de Veluwe. Een dag om nooit te vergeten!

Meer informatie
offroad rijden op de veluwe

Offroad rijden op de Veluwe nog wel van deze tijd?

Wij krijgen de laatste tijd vaak de vraag of wij ook ‘offroad rijden over de Veluwe aanbieden. Ik moet zeggen dat ik mij daar enorm over verbaas, in deze tijd.
Het is tijd om afscheid te nemen van de gedachte dat je met een 4×4 terrein auto over de Veluwe kunt crossen.

Meer informatie
organiseren bedrijfsuitje of teambuilding

Helpt een uitje om personeel vast te houden?

Helpt het als je af en toe wat leuks doet mét en voor je personeel? Dit is dus ons vakgebied en wij zeggen altijd volmondig “ja”. Omdat wij zien wat er op die dag ontstaat.
Wij zien en horen mooie gesprekken met elkaar en bij onze teambuildings activiteiten wordt er altijd lekker samengewerkt en veel gelachen.

Meer informatie
koken met collega's

Koken met collega’s

Wij weten als geen ander hoe een team het beste goed kan samenwerken.

Loopt dit al een tijdje minder, heb je een nieuw team en moet je elkaar nog ontdekken of zijn de rollen binnen het team gewijzigd? Dan helpen wij je graag met het zoeken naar de juiste invulling van de perfecte teamdag.

Meer informatie

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen