Nieuws van Veluwe Experts

organiseren bedrijfsuitje of teambuilding

Helpt een uitje om personeel vast te houden?

Helpt het als je af en toe wat leuks doet mét en voor je personeel? Dit is dus ons vakgebied en wij zeggen altijd volmondig “ja”. Omdat wij zien wat er op die dag ontstaat.
Wij zien en horen mooie gesprekken met elkaar en bij onze teambuildings activiteiten wordt er altijd lekker samengewerkt en veel gelachen.

Meer informatie
koken met collega's

Koken met collega’s

Wij weten als geen ander hoe een team het beste goed kan samenwerken.

Loopt dit al een tijdje minder, heb je een nieuw team en moet je elkaar nog ontdekken of zijn de rollen binnen het team gewijzigd? Dan helpen wij je graag met het zoeken naar de juiste invulling van de perfecte teamdag.

Meer informatie
ontbijtsessie met je team

Ontbijtsessie met je team

Hoe diverser het team, hoe leuker de uitdaging daar een sterk team van te maken. Want… een sterk team zet een organisatie op voorsprong!
Tijdens onze ontbijtsessie met je team gaan wij heerlijk buiten, midden in het bos, starten met koffie, thee en dat heerlijke ontbijt.

Meer informatie
buitenkokers apeldoorn

Nog even geduld…

We moeten nog even geduld hebben, helaas. Maar wij zitten niet stil, zeker niet. We zijn eigenlijk best leuk bezig vinden we zelf. Nieuwe recepten aan het uitproberen voor Buitenkokers bijvoorbeeld. En dat is ontzettend leuk om te doen.
We hebben daardoor de Outdoor Cooking Thursday geïntroduceerd

Meer informatie
Corona event veluwe

Je event plannen in coronatijd?

Waarom moet je juist nu wél een event plannen en niet wachten totdat alles verruimt is? Je event plannen in Coronatijd, is dat wel slim?

Omdat je een evenement wel een aantal dagen van te voren kan afzeggen, maar niet een aantal dagen van te voren kunt organiseren.

Meer informatie
teambuilding na coronatijd

Teambuilding na coronatijd

Vanaf begin juni mochten wij met Veluwe Experts weer aan de bak. En wat was dat fijn zeg! Op onze nieuwe locatie Het Leesten gingen we dan eindelijk open!
Rustig begonnen de bedrijven weer te bellen én te boeken. Wat een fijn gevoel. Ze weten ons nog te vinden…

Meer informatie
Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit.

Meer informatie
Teamuitje in de natuur

Teamuitje in de natuur

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden.

Meer informatie
Personeelsuitje in Deventer

Personeelsuitje in Deventer

Regelmatig zijn wij in de mooiste Hanzestad van Nederland te vinden voor het organiseren van een personeelsuitje in Deventer.

Meer informatie
Teambuilding Achterhoek: Tourtocht met DAF-jes

Teambuilding Achterhoek: Tourtocht met DAF-jes

In oktober mochten wij een interactieve teambuilding in de Achterhoek organiseren. Deze leuke opdracht hebben wij samen uitgevoerd met Planée Management Advies, waar wij al een aantal jaren mee samenwerken.

Meer informatie

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Ingeborg helpt je met al je vragen.

 

Contact opnemen