Op avontuur met je collega’s op de Veluwe

bushcraften op de Veluwe

Ontdek het avontuur in de natuur!

Bij Veluwe Experts hebben wij de perfecte combinatie gecreëerd van bushcraften en een buiten kookworkshop op de prachtige Veluwe.
Dit avontuurlijke arrangement belooft een onvergetelijke ervaring te bieden, doordrenkt met gezelligheid, teambuilding en genot van de natuurlijke omgeving.

Voor slechts 140 euro per persoon kunnen deelnemers zich onderdompelen in een dag vol avontuur en ontdekking. Durf jij het aan met je collega’s op avontuur te gaan?

Dit arrangement omvat deskundige begeleiding door ervaren gidsen van Veluwe Experts, die hun kennis en passie voor de natuur met enthousiasme delen.

Deelnemers krijgen de kans om essentiële bushcraftvaardigheden te leren, zoals het maken van vuur met traditionele technieken en het gebruik van natuurlijke materialen om een kampvuur te bouwen.
Heb je iets meer tijd, dan ga je op avontuur door het bos met een kompas en kaart en leer je de skills van echt overleven!

Vervolgens zullen ze hun culinaire talenten ontdekken tijdens een buiten kookworkshop, waarbij ze leren hoe ze heerlijke maaltijden kunnen bereiden boven open vuur, met verse ingrediënten uit de natuurlijke omgeving.

Dit arrangement biedt niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een gezellig samenzijn in de natuur, waar deelnemers de kans krijgen om te genieten van elkaars gezelschap rond een knapperend kampvuur.
Kortom, op avontuur met je collega’s op de Veluwe, kunnen avonturiers zich verheugen op een dag vol avontuur, verbinding met de natuur en onvergetelijke herinneringen.

Het avontuur is uit te breiden met…

Op onze prachtige Veluwe is dit avontuurlijke arrangement uit te breiden met onze workshop wildplukken of een excursie met de natuurgids.
Of wat dacht je van een ijsbad clinic?

En kom je naar onze prachtige vuurplaats op de Veluwe, dan is de buiten kookworkshop uit te breiden met onze Argentijnse Asado. Waar je de skills van écht stoer kampvuur koken leert van onze buitenkoks.
Tegen de rand van het bos aan, onder de sterrenhemel met een heerlijk muziekje, is het genieten geblazen met je collega’s.

Bel of mail ons gerust voor een avontuurlijk voorstel op maat voor jullie gezelschap. Wij denken graag met jullie mee.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen