Personeelsuitje in Deventer

Personeelsuitje in Deventer

Regelmatig zijn wij in de mooiste Hanzestad van Nederland te vinden voor het organiseren van een personeelsuitje in Deventer.
Deventer heeft alles wat je je maar wensen kan, een overzichtelijke binnenstad, historisch, vriendelijke bewoners, Deventer Koek, interessante musea, de IJssel en gezellige terrassen.

Personeelsuitje Deventer

Vandaar ook dat wij daar vaak te vinden zijn voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje of ander bedrijfsevenement. En dat doen wij altijd met veel plezier!

Ons organisatiebureau kent Deventer op z’n duimpje en daardoor ook de bijzondere plekjes. Wij hebben contacten met gave locaties in de binnenstad en net iets daarbuiten. Zo hebben wij twee locaties in het Havenkwartier. Eén voor grote groepen en een prachtige locatie voor kleinere gezelschappen. Beide locaties zijn uniek te noemen!

Zo organiseren wij vaak een personeelsuitje op een boot aan de IJssel waar je de dag kan afsluiten in een gezellige ambiance met heerlijk eten. Met mooi weer kan je zelfs barbecuen op het dek!

Deventer de mooiste Hanzestad

Deventer staat bekend om zijn heerlijke sfeer en intieme, gezellige restaurants. Dat klopt helemaal! Wij hebben contacten met alle restaurants in de binnenstad waar je het personeelsuitje lekker kan afsluiten met een borrel en eten.
Zelfs voor grote groepen tot 800 personen hebben wij unieke locaties in de binnenstad waar je toch in een intieme setting vertoeft.

Arrangementen in Deventer

Wij hebben zowel binnen als buiten arrangementen voor een personeelsuitje in Deventer. Vaak te boeken vanaf 15 personen en uiteraard in verschillende prijsklassen.

Vanaf € 25,00 per persoon (excl. BTW)  kun je al met een gave citygame de hele middag onder de pannen zijn. Dit is de citygame Go Crazy. Een interactief spel door de binnenstad waarbij je veel met je collega’s moet samenwerken én heel veel plezier hebt met elkaar.

Ook hebben wij de interactieve GPS Experience, waarbij je met een GPS (en dat is moeilijker dan men denkt) door de binnenstad wandelt en allerlei opdrachten moet voltooien. Ook deze citygame heeft een prijs van € 25,00 per persoon (excl. BTW).

Voor binnen is onze Ranking the Company een leuke activiteit of onze Ik hou van Holland spel. Beide een enorm succes en vooral in de winter een leuk arrangement. Beide arrangementen kunnen goed gecombineerd worden met een drie- gangen menu waardoor je na iedere spel ronde een gerecht gaat eten. Een avondvullende programma dus!

Personeelsuitje op maat

Ook maken wij vele personeelsuitjes op maat. Heb je speciale wensen voor jouw team of bedrijf, geef dit bij ons aan, en wij gaan graag met jou om de tafel voor een personeelsuitje op maat. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Voor een personeelsuitje in Deventer ben je bij Veluwe Experts dus op het juiste adres.
Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

Hieronder een video impressie van een GPS Experience op maat gemaakt, met scooters en tandems, door de natuur. Daarna gingen iedereen buitenkoken met de ingrediënten die werden verzameld tijdens de tocht. Ook een op maat gemaakt personeelsuitje Deventer.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen