BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Teambuilding in Apeldoorn

Voor teambuilding in Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres! Ons kantoor staat ook in deze prachtigste stad op de Veluwe.

Trots op Apeldoorn en de Veluwe!

En ja, wij zijn trots op onze stad Apeldoorn. Apeldoorn biedt veel groen, cultuur, randje Veluwe, heerlijke restaurants én wij zijn een koninklijke stad.
Aan de rand van Apeldoorn staat Paleis het Loo, van waaruit je prachtige wandelingen kunt maken en diverse citygames lenen zich uitstekend voor deze heerlijke stad.

Voor teambuilding in Apeldoorn hebben wij heel veel mogelijkheden. Juist omdat wij de combinatie van natuur én stad in een creatief jasje kunnen gieten.

Apeldoorn is een uitermate geschikte stad om een speciale dag te beleven zoals een bedrijfsuitje, teamuitje of ander event.

Op maat gemaakte evenementen

Wij van Veluwe Experts kennen deze stad op haar duimpje en in de loop der jaren werken wij samen met mooie locaties waardoor wij unieke arrangementen kunnen samenstellen. Wij maken daarvoor graag een voorstel op maat met jouw wensen erin verwerkt.
Natuurlijk is het mogelijk de dag af te sluiten met een drankje en lekker eten.

Ook is het mogelijk om aan de rand van Apeldoorn te gaan buitenkoken. Als teambuilding, personeelsuitje of teamdag is het altijd een succes om samen te gaan koken.
Bij ons is dat extra uniek want je gaat buitenkoken op open vuur. Alle gerechten worden op open vuur bereidt. Extra lekker en daardoor een ware beleving!

Wil je meer informatie over het buitenkoken? Dan kun je vast snuffelen op een andere site van ons,www.buitenkokers.nl.
Daar vind je alle informatie over hoe het buitenkoken in zijn werk gaat.

Unieke tochten door de stad en over de Veluwe

Apeldoorn ligt ongeveer 5 minuten fietsen van de Veluwe waar wij veel tochten aan bieden. Dit kan per tandem, segway of step. Zo combineer je de stad Apeldoorn met de natuur op de Veluwe. Hoe leuk is dat?
Ook is het mogelijk om de dag te starten met een citygame in Apeldoorn, om vervolgens via een prachtige route richting Garderen te fietsen (natuurlijk op een tandem) om daar de dag af te sluiten met het buiten koken.
Wij hebben daar een unieke schaapskooi tot onze beschikking waar je in alle privacy kan genieten van jouw gezelschap!

Teambuilding in Apeldoorn

Daarnaast is het altijd mogelijk een persoonlijke tint aan deze dag te geven. Dus teambuildings opdrachten kunnen wij werk gerelateerd laten langskomen voor de teams.
Voor teambuilding in Apeldoorn ben dus bij ons aan het juiste adres!

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen in het organiseren van een bedrijfsuitje, teamuitje of ander event?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van jouw teambuilding in Apeldoorn.

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »