Gelderland of Overijssel?

Gelderland of Overijssel?

Veel klanten van Veluwe Experts komen uit de regio Overijssel blijkt uit een onderzoek verzorgd door ons bureau. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

De reistijd is kort doordat de verbindingen met snelwegen en openbaar vervoer goed zijn geregeld.
Overijssel is een mooie regio, maar Gelderland is ook prachtig!

In Overijssel verzorgen wij veel teambuilding en bedrijfsuitjes in Deventer. In Gelderland hebben wij dat onderverdeeld in de Veluwe en de Achterhoek.

Waarom Gelderland?

 • Gelderland heeft rust, ruimte én natuurschoon.
 • Waar in Nederland leven de wilde zwijnen? Juist…de Veluwe! Nergens anders in Nederland is wild bereiden én eten zo populair als op de Veluwe. Wij bieden daarom unieke kookworkshops aan die passen bij de Veluwe.
 • Gelderland biedt ellenlange fietspaden waar wij mooie tochten maken die je kunt afleggen met een tandem, kickbike, Segway of auto.
  Dit kan met een interactieve kaart op je smartphone of met een GPS. Wist je dat je van Arnhem tot Harderwijk kan fietsen door alleen maar bosgebied?
 • De Achterhoek valt ook onder Gelderland. Deze streek is gemoedelijk, de mensen zijn vriendelijk en ook daar hebben wij prachtig natuurgebied. Hier bieden wij diverse activiteiten aan in combinatie met cultuur in één van de dorpjes of stadjes. Zutphen is bijvoorbeeld een prachtige, oude Hanzestad die prima te combineren is met Lochem.

Teambuilding Overijssel

 • Wil je twee Hanzesteden bezoeken op één dag? Ook dat kan! Deventer ligt in Overijssel en Zutphen in Gelderland. Toch is het maar 20 minuten rijden bij elkaar vandaan.
 • In de ochtend een rondleiding door Zutphen en s’middags een teambuilding in Deventer? Ook daar hebben wij prachtige arrangementen voor.
  Kortom, kom je uit de omgeving Overijssel, dan is Gelderland écht de moeite waard om je teambuilding, training of event te organiseren.Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.Tot snel in het prachtige Gelderland of Overijssel!

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

 • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
 • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
 • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen