BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Gelderland of Overijssel?

Veel klanten van Veluwe Experts komen uit de regio Overijssel blijkt uit een onderzoek verzorgd door ons bureau. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

De reistijd is kort doordat de verbindingen met snelwegen en openbaar vervoer goed zijn geregeld.
Overijssel is een mooie regio, maar Gelderland is ook prachtig!

In Overijssel verzorgen wij veel teambuilding en bedrijfsuitjes in Deventer. In Gelderland hebben wij dat onderverdeeld in de Veluwe en de Achterhoek.

Waarom Gelderland?

 • Gelderland heeft rust, ruimte én natuurschoon.
 • Waar in Nederland leven de wilde zwijnen? Juist…de Veluwe! Nergens anders in Nederland is wild bereiden én eten zo populair als op de Veluwe. Wij bieden daarom unieke kookworkshops aan die passen bij de Veluwe.
 • Gelderland biedt ellenlange fietspaden waar wij mooie tochten maken die je kunt afleggen met een tandem, kickbike, Segway of auto.
  Dit kan met een interactieve kaart op je smartphone of met een GPS. Wist je dat je van Arnhem tot Harderwijk kan fietsen door alleen maar bosgebied?
 • De Achterhoek valt ook onder Gelderland. Deze streek is gemoedelijk, de mensen zijn vriendelijk en ook daar hebben wij prachtig natuurgebied. Hier bieden wij diverse activiteiten aan in combinatie met cultuur in één van de dorpjes of stadjes. Zutphen is bijvoorbeeld een prachtige, oude Hanzestad die prima te combineren is met Lochem.

  Teambuilding Overijssel

 • Wil je twee Hanzesteden bezoeken op één dag? Ook dat kan! Deventer ligt in Overijssel en Zutphen in Gelderland. Toch is het maar 20 minuten rijden bij elkaar vandaan.
 • In de ochtend een rondleiding door Zutphen en s’middags een teambuilding in Deventer? Ook daar hebben wij prachtige arrangementen voor.
  Kortom, kom je uit de omgeving Overijssel, dan is Gelderland écht de moeite waard om je teambuilding, training of event te organiseren.Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.Tot snel in het prachtige Gelderland of Overijssel!

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »