Teamuitje in Deventer

Teamuitje in Deventer

Onlangs mochten wij weer een teamuitje in Deventer organiseren. Een prachtige oude Hanzestad nét over de grens in Overijssel. Wij bieden al jaren diverse interactieve programma’s aan in en rondom Deventer dus wij kennen de stad als geen ander.

Samenwerking met unieke locaties

Wij werken samen met unieke en gastvrije locaties in Deventer waar je ook voor binnen activiteiten goed terecht kan, of om te eten, vergaderen of borrelen. Ook kan je na een buiten activiteit op één van deze locaties de dag afsluiten met lekker eten.

Zo is er een prachtig schip, die ligt aan de IJssel, waar je heerlijk kan barbecuen of intiem kan vergaderen. Ook werken wij samen met een wat grotere locatie, die je goed kan inzetten als feestlocatie voor een bedrijfsfeest, personeelsuitje, teamuitje of teambuilding dag in Deventer.
Alle teamuitjes in Deventer maken wij op maat voor jouw bedrijf en gasten. Zo verwerken wij vragen en/of opdrachten in onze citygames die toepasselijk zijn voor jouw bedrijf of medewerkers. Uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Dit geeft altijd een erg bijzondere tint aan de dag.

Teamuitje in Deventer buiten?

  • Go Crazy. Een interactieve citygame door de binnenstad van Deventer. Een knotsgek stadsspel voor jong & oud.
  • Mobile Experience. Een interactieve citygame met smartphone. Alles krijg je doorgespeeld via je smartphone. Een interactieve kaart wijst je de weg.
  • GPS Experience. Het blijft fantastisch én moeilijk. Met alleen coördinaten een route lopen, fietsen of rijden. Kun jij het?

Teamuitje in Deventer binnen?

  • Ranking the Company. Afgeleid van Ranking the Stars. Op maat gemaakt voor jouw team. Dus prima in te zetten als teamuitje in Deventer. Wie rankt wie en waarom?
  • Make te Movie. Met een thema ga je als team aan de slag om samen een film te maken.
  • Hollandse Glorie quiz. Wat weet jij, samen met je team, over Holland? Een interactieve quiz met vragen, opdrachten en stellingen over ons prachtige land.

Ben je op zoek naar een uniek teamuitje in Deventer en wil je graag dat wij meedenken over de invulling van deze dag? Bel of mail ons gerust.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen