BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Vergaderen Veluwe twee-daagse

Voor een ‘relatief’ klein team van managers uit Amsterdam hebben wij een twee-daagse mogen organiseren om te vergaderen op de Veluwe. Deze managers werken bij een groot bedrijf waar zij leiding aan geven aan 150 medewerkers.

Vergaderen Veluwe

Deze twee-daagse was bedoeld om elkaar weer eens rustig te spreken, de lijnen voor 2015 helder en scherp neer te zetten, maar ook een stuk teambuilding was erin verwerkt.

De eerste dag werd er gestart met vergaderen, lunch en verder vergaderen. Dit gebeurde in het Jachthuis in Ugchelen, aan de rand van de Veluwe. Na de borrel met hapjes was het tijd voor een kookworkshop. Eén van onze partners is Parc Spelderholt, ook uit Ugchelen. Daar vond de kookworkshop plaats, maar werd er ook overnacht.
Na het inchecken heeft deze groep dus met de studenten een geweldige ervaring beleeft met het koken van diverse gerechten samen met de studenten.

De volgende dag kwam deze groep enthousiast terug bij het Jachthuis, vol met verhalen over deze bijzondere ervaring.
Na het ochtendgedeelte vergaderen incl. lunch was het tijd om de Veluwe te ontdekken. De gasten kregen een GPS (Global Positioning System) met daarin een route over de Veluwe. Op de tandem hebben ze gezamenlijk deze prachtige route gefietst.

Hierna was het nog tijd om na te praten onder het genot van een borrel met hapjes.
Deze team managers kunnen er weer tegenaan in 2015!

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »