Vergaderen Veluwe twee-daagse

fietsen

Voor een ‘relatief’ klein team van managers uit Amsterdam hebben wij een twee-daagse mogen organiseren om te vergaderen op de Veluwe. Deze managers werken bij een groot bedrijf waar zij leiding aan geven aan 150 medewerkers.

Vergaderen Veluwe

Deze twee-daagse was bedoeld om elkaar weer eens rustig te spreken, de lijnen voor 2015 helder en scherp neer te zetten, maar ook een stuk teambuilding was erin verwerkt.

De eerste dag werd er gestart met vergaderen, lunch en verder vergaderen. Dit gebeurde in het Jachthuis in Ugchelen, aan de rand van de Veluwe. Na de borrel met hapjes was het tijd voor een kookworkshop. Eén van onze partners is Parc Spelderholt, ook uit Ugchelen. Daar vond de kookworkshop plaats, maar werd er ook overnacht.
Na het inchecken heeft deze groep dus met de studenten een geweldige ervaring beleeft met het koken van diverse gerechten samen met de studenten.

De volgende dag kwam deze groep enthousiast terug bij het Jachthuis, vol met verhalen over deze bijzondere ervaring.
Na het ochtendgedeelte vergaderen incl. lunch was het tijd om de Veluwe te ontdekken. De gasten kregen een GPS (Global Positioning System) met daarin een route over de Veluwe. Op de tandem hebben ze gezamenlijk deze prachtige route gefietst.

Hierna was het nog tijd om na te praten onder het genot van een borrel met hapjes.
Deze team managers kunnen er weer tegenaan in 2015!

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen