BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Workshop pizza bakken in de Achterhoek

Wie wil nu niet zelf pizza maken en daarna lekker opeten met je collega’s of vrienden? Dat kan nu met deze workshop pizza bakken. Altijd al willen weten hoe je de perfecte pizza maakt? Of hoe je die echte Italiaanse bodem krijgt? Dan moét je de workshop pizza bakken volgen. Hartstikke leuk om te doen én nog lekker ook!

  • We nemen het deeg voorbereid mee, vanwege de rijs tijd.
  • We leren jullie team hoe je de perfecte bodem uitrolt en de pizza, na aanbrengen van de toppings, op de schep in de oven krijgt.
  • Wij hebben houtgestookte ovens waardoor de pizza’s perfect van smaak zijn.
  • Daarna is het smullen geblazen natuurlijk!
  • Deze workshop kan op iedere locatie op de Veluwe worden verzorgd. Denk aan een park, bij iemand thuis, op het bedrijf of in het bos. Een leuke activiteit die nog lekker is ook. Wij zorgen voor de drankjes en jullie voor de gezelligheid!
  • Mocht je geen locatie tot je beschikking hebben, dan hebben wij een aantal opties voor je (wij moeten hier wel een meerprijs voor rekenen).

Wil je meer dan alleen de workshop pizza bakken?

De workshop pizza bakken is prima te combineren met andere teambuildingsactiviteiten van Veluwe Experts. Hieronder een aantal middag vullende arrangementen die prima afgesloten kunnen worden met deze pizza workshop.

Toch liever iets anders? Of wil je graag advies zodat wij een offerte op maat kunnen maken? Bel of mail gerust, wij helpen je graag! Tel 055 3550368 of mail naar info@veluweexperts.nl. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »