BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Saskia Paulissen

Linda heeft er één. Heleen. Matthijs. Zelfs Youp heeft er één. Dus waarom Saskia niet. Saskia Paulissen, de eerste ON-er met een ego-magazine.

Inclusief hip logo mét komma en een strak gefotoshopte coverfoto. Heerlijk! Heeft dit magazine nog enig ander doel dan egotripperij? Jazeker!

Saskia, informeert toekomstige opdrachtgevers. Voor Veluwe Experts biedt Saskia diverse, zeer bijzondere trainingen en workshop aan.
Als flirtcoach, acteur, trainer en schrijver. In het kort is dat: communiceren op een creatieve manier.

Voorbeeld is Seksen op de werkvloer!

Mannen en vrouwen zijn verschillend. Dat begint al acht weken na de conceptie. Onder invloed van hormonen ontwikkelt elke sekse een andere hersenstructuur en daarmee een andere kijk op de werkelijkheid.

En dat communiceert niet altijd even makkelijk. Nu kunnen we elkaar om die verschillen de tent uitvechten. Beter is elkaar juist te leren waarderen vanwege die verschillen en ze bewust in te zetten voor een betere communicatie en dus betere samenwerking.

In deze workshop krijg je inzicht in de unieke mannelijke en vrouwelijke hersenkracht en hoe je deze onder controle krijgt. Want als je weet hoe je gedrag wordt aangestuurd, kun je kiezen hoe je daarop reageert, in plaats van alleen maar achter je biologische impuls aan te rennen!

Website: http://www.saskiapaulissen.nl
Contact met ons

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!

055 - 355 03 68