BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Pubquiz in Apeldoorn

Prijs vanaf € 25 p.p. Groep van 20 tot 500 personen
Wat kun je verwachten?
  • Oergezellige pubquiz
  • Op toplocatie midden in het centrum
  • Unieke quizmaster
  • Op maat gemaakte bedrijfsronde
  • Hapjes tussen de rondes door

Op een gezellige locatie, midden in het centrum van Apeldoorn speel je met je team deze oergezellige pubquiz Apeldoorn.
Ontspannen met je collega’s maar toch speel je met elkaar een spannend spel. Ondertussen wordt er geborreld en worden er heerlijke hapjes geserveerd. Hoe leuk is dat?

Welk team is het slimste, is goed op hoogte van geschiedenis en muziek? De pubquiz in Apeldoorn is de leukste manier om eens te bepalen wie zijn algemene kennis goed op orde heeft. Natuurlijk zorgen wij tussen de rondes door voor de inwendige mens.

Inhoud pubquiz in Apeldoorn

Jouw gezelschap wordt ontvangen door de gezelligste quizmaster van Apeldoorn!
Zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt (mocht jij van te voren de teams willen samenstellen dan kan dat natuurlijk ook).
Aan de hand van vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen.

Wij hebben zeven rondes waaronder één team/bedrijfsronde. Deze vragen leveren jullie bij ons aan en verwerken wij in de pubquiz. Want hoe leuk is het om te kijken hoe goed je elkaar nu écht kent, of waar het bedrijf voor staat?
Vind je het lastig om die vragen te bedenken, wij helpen je daar graag mee.

Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, zo hebben we een algemene kennisronde maar ook een muziekronde, fotoronde en stadsronde. En wij wisselen de vragen af met multiple-choice, aanwijzingen, kleurenkaarten, geluidsfragmenten en video’s.
Tussen de rondes door zijn er pauzes waar lekkere, koude en warme hapjes worden geserveerd.

Welk team is het winnende team van deze oergezellige pubquiz? Dit team gaat met een passende prijs, én de eeuwige roem naar huis!

Lekker eten & drinken?

Wil je voor, tijdens of na deze pubquiz in Apeldoorn uitgebreider eten? Ook dat is mogelijk. Wij hebben heerlijke buffetten, barbecues of zelfs unieke kookworkshops waaruit je kan kiezen.
Wij maken graag een voorstel op maat voor jouw team of bedrijf voor een geslaagde teamdag, bedrijfsfeest of personeelsdag.

 

Contact

Voor meer informatie over de workshop schapendrijven Veluwe of de locaties waar wij deze workshop geven, kun je bellen met Ingeborg Leerkes op 055 3550368 of mailen naar info@veluweexperts.nl. Wij denken graag met je mee!

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!