BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Theater sport tijdens het vergaderen?

Prijs vanaf € 59 p.p. Groep van 10 tot 25 personen
Wat kun je verwachten?
  • De hele dag koffie, thee en water
  • Prachtige locatie
  • Heerlijk lunchbuffet
  • Theatersport workshop

Theatersport Veluwe in combinatie met vergaderen is succes verzekerd! De hele dag vergaderen, maar tussendoor er éven tussenuit?

Gezamenlijk lachen, in beweging, buiten de kaders denken en even wat anders dan de hele dag zittend vergaderen? Kies dan voor dit arrangement. Op de locatie is alles geregeld.
Onbeperkt koffie, thee en water, en alles wat je nodig hebt tijdens het vergaderen. In de middag is er een heerlijk lunchbuffet om daarna lekker op een andere manier aan de slag te gaan!

Improviseren is communiceren Theatersport Veluwe is improviseren à la De Lama’s en ‘In goed gezelschap’. Vanuit het niets speel je een boeiende, grappige of ontroerende scène. Je hebt geen script, geen regisseur, geen repetities. Je stapt de vloer op en dan moet ’t gebeuren.

Laat je verrassen door je talent Iedereen kan improviseren. Een scène ontstaat als je openstaat voor je medespelers, vertrouwt op je gevoel en durft te falen. Juist dan ontstaan de meest hilarische scènes. Vrijwel iedereen die wordt losgelaten in deze wereld van vrijheid, creativiteit en plezier blijkt volop ideeën te hebben. Speel vrijuit en laat je verrassen door je eigen talent!

Uiteraard is dit arrangement uit te breiden met avondeten en drinken en bieden wij dit op de Veluwe aan maar ook in Deventer, Zutphen, Lochem en Ede.

Wij helpen je graag verder met de juiste invulling met een vergaderarrangement in combinatie met theatersport Veluwe.
Bel of mail ons gerust voor een op maat gemaakt voorstel.

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!