Feest bij Jachthuis

Feest bij Jachthuis

Wat een fijne locatie is het toch, het Jachthuis in Ugchelen. Midden in de natuur, op het terrein van Staatsbosbeheer staat dit schattige huisje. Vanaf de Hoenderloseweg kun je het nét zien.

Deze locatie gebruiken wij veel als vergaderlocatie (tot 20 personen) en daarnaast wordt er dan nog vaak een activiteit bijgeboekt. Denk hierbij aan een excursie met de boswachter, GPS Experience, Railway bouwen of een mooie fietstocht.

Dit keer hadden wij een boeking gekregen voor een feest. En die mocht groot uitgepakt worden. Dus het terras werd overdekt en de kaarsen aangestoken. Eén van onze partners, cateraar Partycare Bob, zorgde voor de nodige drankjes, hapjes en het buffet.

Ongeveer zestig gasten werden hartelijk ontvangen met koffie, thee en gebak waarna er daarna tijd was om gezellig te praten. Sommige gasten hadden elkaar al jaren niet meer gezien.
Het buffet bestond dit keer uit een Italiaans buffet, maar bij Partycare Bob kan er voor vele buffetten gekozen worden. Denk hierbij een aan Grieks buffet, warm en koud buffet, Indisch buffet of Tapas buffet. Altijd vers gemaakt en overheerlijk!

Het was nog lang onrustig in Ugchelen.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen