BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Feest bij Jachthuis

Wat een fijne locatie is het toch, het Jachthuis in Ugchelen. Midden in de natuur, op het terrein van Staatsbosbeheer staat dit schattige huisje. Vanaf de Hoenderloseweg kun je het nét zien.

Deze locatie gebruiken wij veel als vergaderlocatie (tot 20 personen) en daarnaast wordt er dan nog vaak een activiteit bijgeboekt. Denk hierbij aan een excursie met de boswachter, GPS Experience, Railway bouwen of een mooie fietstocht.

Dit keer hadden wij een boeking gekregen voor een feest. En die mocht groot uitgepakt worden. Dus het terras werd overdekt en de kaarsen aangestoken. Eén van onze partners, cateraar Partycare Bob, zorgde voor de nodige drankjes, hapjes en het buffet.

Ongeveer zestig gasten werden hartelijk ontvangen met koffie, thee en gebak waarna er daarna tijd was om gezellig te praten. Sommige gasten hadden elkaar al jaren niet meer gezien.
Het buffet bestond dit keer uit een Italiaans buffet, maar bij Partycare Bob kan er voor vele buffetten gekozen worden. Denk hierbij een aan Grieks buffet, warm en koud buffet, Indisch buffet of Tapas buffet. Altijd vers gemaakt en overheerlijk!

Het was nog lang onrustig in Ugchelen.

Ook deze locatie boeken of één van onze ander bijzondere locaties? Bel met 055 3550368 of mail met info@veluweexperts.nl.

Bedrijfsfeest Gelderland

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »