BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Bedrijfsuitje in Apeldoorn

Voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn kan je ook bij Veluwe Experts perfect terecht. Vaak zie je ook dat een bedrijfsuitje wordt verpakt in een teambuildingsdag of andersom. Dat kan allemaal uiteraard.

Wij bieden vele outdoor activiteiten aan, die natuurlijk plaatsvinden op het prachtige Veluwe. Maar ook voor binnen activiteiten is Veluwe Experts dé specialist.

Unieke locaties waar wij mee samenwerken

Veluwe Experts heeft een goede samenwerking met mooie en flexibele locaties van waaruit wij de activiteiten aanbieden.
Zo kun je terecht bij:

 • Parc Spelderholt, een prachtige locatie, midden in het bos aan de rand van de Veluwe (Beekbergen). Hier kun je prima vergaderen in één van de vele vergaderzalen, boogschieten, een kookworkshop volgen, overnachten of een andere buiten activiteit boeken.
 • De Slaapfabriek, een unieke locatie in het pittoreske Teuge, daar waar ook het vliegveld is. Uniek bij deze locatie is dat je het volledig kan afhuren voor jouw gezelschap. Uitstekend te gebruiken voor vergadersessies, brainstormen, overnachten en ook vanuit zijn er vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten richting de Veluwe of de hanzestad Deventer.
 • Schaapskooi  Boeschoten, is een gerenoveerde schaapskooi in het natuurgebied Boeschoten, midden op de Veluwe bij Garderen. Ook deze locatie is apart af te huren alleen voor jouw gezelschap. Je kan hier niet overnachten, maar er zijn voldoende hotels om de hoek waar je kunt slapen na een dag vertoeven op de Veluwe. Landelijk en duurzaam vergaderen kunnen hier prima!
  Deze schaapskooi is een ‘back to basic’ locatie waar je enorm veel privacy hebt met je gezelschap. Prima te gebruiken voor vergaderingen, bedrijfsuitjes in Apeldoorn of elders op de Veluwe, buitenkook workshops, outdoor activiteiten en andere workshops.Voor bedrijfsuitjes in Apeldoorn hebben wij vele mogelijkheden, voor jong en oud, sportief of minder sportief en dus ook voor binnen én buiten activiteiten.

  Bedrijfsuitje in Apeldoorn Centrum

  Ook in de binnenstad van Apeldoorn hebben wij een aantal prachtige locaties tot onze beschikking waar wij mee samenwerken.
  Daar kunnen wij de binnen activiteiten verzorgen, zoals Ranking the Company, en hier kan er als afsluiting van je bedrijfsuitje in Apeldoorn lekker gegeten worden.

  Dit kan een buffet zijn, een drie gangen diner, een BBQ of verse pizza’s uit de houtoven. Vraag gerust naar de vele, leuke mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn. Wij denken graag met je mee voor een passende invulling van jouw dag. Bellen kan met 055 3550368 of 06 18042796. Of mail naar info@veluweexperts.nl

 

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »