BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Back to Basic op de Veluwe

Ook Baker & Mc Kenzie advocaten uit Amsterdam belden met speciale wensen voor een twee-daagse op de Veluwe.
Deze dag stond in het teken van rust, natuur, eenvoud ‘maar wel goed’, vergaderen én gezelligheid.

Nadat wij de gasten hadden opgehaald in Amsterdam werden ze gedropt in het bos waar onze boswachter van Staatsbosbeheer ze op stond te wachten. Na een prachtige wandeling door het Speulderbos kwamen ze aan bij de Schaapskooi. Daar stond dé Smaakvolvo klaar met heerlijke koffie, thee, brownies en stickie blondies.

Na de overheerlijke Slow-food lunch, verzorgd door Delicio, werd er vergaderd in de Schaapskooi. Beamers, flip-overs, alles is aanwezig om goed te kunnen vergaderen en uiteraard bleef Smaakvolvo de hele dag voor die overheerlijke cappuccino’s!

Aan het einde van de middag was het tijd voor een borrel, met overheerlijke Veluwse hapjes, om vervolgens met de Landrovers van Staatsbosbeheer op safari te gaan. En natuurlijk is er wild gespot in de nieuwe wildarena!
Moe maar voldaan werden alle gasten naar het hotel teruggebracht waar een heerlijke maaltijd klaar stond.

Deze op maat gemaakte Back to Basic dag voor Baker & Mc Kenzie was een groot succes!

Nieuws

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »

Teamuitje in de natuur

dinsdag 10 januari 2017

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden. De Veluwe zit boordevol natuur en wij hebben unieke locaties waar je kan vergaderen, teambuilden, trainen en lekker eten.

Lees verder »