Lekker druk voorjaar!

voorjaar veluwe

Wat hebben wij een lekker druk voorjaar gehad, heerlijk!

Ontzettende leuke events gedraaid die ook dit seizoen weer enorm uiteenlopend waren. Maar alles liep op rolletjes en wij kijken terug op een geslaagd voorjaar.

Voor PostNL mochten wij een tweedaagse organiseren in Lochem. Met onze nieuwe partner, ’t Hof van Gelre, was het fijn samenwerken.
In deze tweedaagse teamdagen werd er vergaderd, lekker gegeten, Ranking the Company gespeeld, geslapen en ook nog een GPS Experience beleeft met een tandemtocht & kanovaren. Dat kan juist perfect vanuit ’t Hof van Gelre. Een perfecte locatie voor deze teamdagen.

Ook hebben wij UMCG daar mogen ontvangen voor een tweedaags event. Ook daar werd vergaderd, maar UMCG heeft ook het buitenkoken ontdekt in de prachtige tuin van ’t Hof van Gelre (zie www.buitenkokers.nl voor meer informatie over deze geweldige kookworkshop!).
Samenwerken stond centraal en dat hebben de gasten uitstekend gedaan. Er werden heerlijke gerechten op tafel getoverd, dus dat was smullen!

Ook deze gasten hebben de dag erna de prachtige omgeving in Lochem ontdekt met de tandem en een GPS.
Overigens hadden we op dezelfde dag dat we in Lochem aan het buitenkoken waren, ook een kookworkshop bij onze Schaapskooi in Garderen met ongeveer tachtig personen!

Lochem (in de Achterhoek) is uitstekend geschikt voor dit soort events. De rust van de omgeving, gecombineerd met de gastvrijheid van de Achterhoek is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagen, trainingen en vergader arrangementen.

Ook zo’n dag organiseren? Wij maken graag een passend voorstel voor jou team of bedrijf. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen