BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Lekker druk voorjaar!

Wat hebben wij een lekker druk voorjaar gehad, heerlijk!

Ontzettende leuke events gedraaid die ook dit seizoen weer enorm uiteenlopend waren. Maar alles liep op rolletjes en wij kijken terug op een geslaagd voorjaar.

Voor PostNL mochten wij een tweedaagse organiseren in Lochem. Met onze nieuwe partner, ’t Hof van Gelre, was het fijn samenwerken.
In deze tweedaagse teamdagen werd er vergaderd, lekker gegeten, Ranking the Company gespeeld, geslapen en ook nog een GPS Experience beleeft met een tandemtocht & kanovaren. Dat kan juist perfect vanuit ’t Hof van Gelre. Een perfecte locatie voor deze teamdagen.

Ook hebben wij UMCG daar mogen ontvangen voor een tweedaags event. Ook daar werd vergaderd, maar UMCG heeft ook het buitenkoken ontdekt in de prachtige tuin van ’t Hof van Gelre (zie www.buitenkokers.nl voor meer informatie over deze geweldige kookworkshop!).
Samenwerken stond centraal en dat hebben de gasten uitstekend gedaan. Er werden heerlijke gerechten op tafel getoverd, dus dat was smullen!

Ook deze gasten hebben de dag erna de prachtige omgeving in Lochem ontdekt met de tandem en een GPS.
Overigens hadden we op dezelfde dag dat we in Lochem aan het buitenkoken waren, ook een kookworkshop bij onze Schaapskooi in Garderen met ongeveer tachtig personen!

Lochem (in de Achterhoek) is uitstekend geschikt voor dit soort events. De rust van de omgeving, gecombineerd met de gastvrijheid van de Achterhoek is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagen, trainingen en vergader arrangementen.

Ook zo’n dag organiseren?
Wij maken graag een passend voorstel voor jou team of bedrijf. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden, dit kan via info@veluweexperts.nl of bel met Ingeborg op 06 18042796.

Nieuws

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »

Teamuitje in de natuur

dinsdag 10 januari 2017

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden. De Veluwe zit boordevol natuur en wij hebben unieke locaties waar je kan vergaderen, teambuilden, trainen en lekker eten.

Lees verder »