Nog even geduld…

buitenkokers apeldoorn

We moeten nog even geduld hebben, helaas. De winkels mogen weer open, horeca nog niet. En evenementen al helemaal niet. Deze coronatijd heeft ons wel geleerd geduld te hebben. Elke keer moeten wij als eerste stoppen en mogen als laatste weer aan het werk. Zuur maar waar.

Ondertussen zitten wij niet stil, zeker niet. We zijn eigenlijk best leuk bezig vinden we zelf. Nieuwe recepten aan het uitproberen voor Buitenkokers bijvoorbeeld. En dat is ontzettend leuk om te doen.
We hebben daardoor de Outdoor Cooking Thursday geïntroduceerd. Om de twee weken maken wij één of twee nieuwe recepten.

Op die dag nodigen wij er nog vijf mensen bij uit die mogen aanschuiven. Feedback horen wij dan graag. Naast dat het voor ons een leuke graadmeter is, wat is lekker en hoe lang zijn wij ermee bezig, is het vooral ook erg gezellig!
Een drankje erbij en onze dag kan al niet meer stuk.
Zo komen wij de coronatijd wel door!

Daarnaast hebben wij nieuwe ideeën uitgewerkt, alle materialen weer tip top in orde gemaakt, op zoek gegaan naar nieuwe medewerkers en vooral heel veel uitgerust.

Buiten teambuilding op de Veluwe

Daarnaast denken wij, en dat weten we nu zo langzamerhand ook wel, dat als het wereld weer opengaat, wij het weer mega druk gaan krijgen.
Dat was na de vorige lockdowns ook het geval namelijk. Collega’s willen elkaar weer zien, in de ogen kijken en leuke dingen doen samen. Daar snakt iedereen zo naar.

En toen kwamen mensen veel bij ons terecht omdat wij nagenoeg alles buiten organsieren. En dat klopt. Buiten teambuilding is altijd onze sterkste kant geweest en waar onze passie ligt.
Lekker in de natuur, samen zijn, gezelligheid, competitie element erin, goed eten, meer heb je niet nodig.

Oh ja, ons heb je nodig. Want wij organiseren graag gave evenementen en doen dat met liefde voor onze opdrachtgevers.

Ook na de vorige lockdowns was buiten teambuilding op de Veluwe razend populair en dat zal nog wel even zo blijven. Want veel mensen vinden buiten toch nog veiliger en dat zal nog wel even duren voordat dit gevoel helemaal weg is.

Wanneer kan ik weer een event organiseren?

Tja, die vraag krijgen wij vaak. En dan zeggen wij altijd; ” de voorbereiding van de event organisatie kan nu al, alleen is de vraag op welke datum je dat wil lastiger”. Zeker als je dit bijvoorbeeld nu in januari of februari 2022 wil laten plaatsvinden. Dan is ons advies, plan de datum iets verder naar achteren. Dus april of mei.

Voor iedereen beter en leuker als je een datum communiceert waarvan je bijna 100% zeker weet dat het doorgang kan vinden.

Daarnaast is het altijd best veel werk om alles voor te bereiden en dan weet je al bijna zeker dat het gecanceld wordt door de maatregelen. Zonde van je tijd en energie toch?

Dus heb je al een idee voor aankomend jaar en wil je zeker zijn van een bepaalde datum of dag? Wacht dan niet te lang met bellen of mailen.

Wij gaan dan een mooi voorstel voor jouw buiten teambuilding, teamdag, outdoor cooking of bedrijfsfeest maken. Vervolgens zetten wij de datum voor je in optie en is die datum ook écht van jou.

Voor meer informatie, bel of mail ons en wij helpen je graag met de invulling van jouw teambuildingsdag of bedrijfsuitje.

Oh ja, en we hebben ook nog een gave video laten maken door Zilver Schmitz van onze stoere buiten kookworkshop op de Veluwe! En ook dat was ontzettend gaaf om te doen. Zie hieronder de video.
Tot in het voorjaar!

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen