Hét jaar van beschermen, beleven en benutten

Duurzame bedrijfsuitjes op de Veluwe

In het jaar 2024 staat Veluwe Experts centraal als een bedrijf dat zich toelegt op het beschermen, beleven en benutten van de natuur. Met drie krachtige speerpunten hoog in het vaandel, onderscheidt Veluwe Experts zich als een voorloper op het gebied van natuurlijk leiderschap en duurzaamheid. Wij waren altijd al bezig met het vraagstuk; ‘welke activiteiten bieden wij aan in de natuur, waarom bewust dit wel en dat niet?’

Na corona is die vraag bij ons nog sterker geworden en hebben wij, als team, besloten om bepaalde activiteiten niet meer aan te bieden. Ook al is de vraag groot. Zoals bijvoorbeeld rijden met een jeep over de Veluwe. Wij doen dat bewust niet en wij leggen ook graag uit waarom wij dat niet doen.

Beschermen van de natuur

Veluwe Experts zet zich in voor het behoud en de bescherming van de natuur op de Veluwe. Door bewust te kiezen voor activiteiten die minimale impact hebben op het milieu, draagt het bedrijf bij aan het behoud van de biodiversiteit en het ecologische evenwicht. Zoals bijvoorbeeld een excursie met een natuurgids of interactieve tochten met een fiets of tandem.
Het vermijden van gemotoriseerde voertuigen tijdens teamdagen is een krachtig statement om de impact op de natuur te minimaliseren.

Beleven in de natuur

Ons team begrijpt dat een authentieke connectie met de natuur niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor het welzijn van individuen.
Veluwe Experts organiseert inspirerende teamdagen in de prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe. Door deelnemers actief te betrekken bij buitenactiviteiten, stimuleert jouw bedrijf teambuilding en persoonlijke groei op een milieuvriendelijke manier. Dat wil je toch als bedrijf?

Benutten van de natuur

En omdat dit ons de afgelopen jaren erg goed bevallen is, zijn wij vastbesloten in het nieuwe jaar de natuur nog meer optimaal te benutten op een duurzame manier. En dit ook nog meer uit te dragen naar onze opdrachtgevers.
Wij maken gebruik van biologisch eten tijdens alle activiteiten, waardoor niet alleen de lokale gemeenschap wordt ondersteund, maar ook wordt bijgedragen aan gezondheid en welzijn. Deze benadering weerspiegelt het streven naar evenwicht tussen menselijke activiteiten en de natuurlijke omgeving.

Veluwe Experts zet de toon in 2024 door duurzaamheid als kernwaarde te omarmen. Wij erkennen dat de natuur een waardevolle bron is die moet worden gekoesterd en beschermd. Door deze speerpunten actief te integreren in alle bedrijfsactiviteiten, laat Veluwe Experts zien dat economisch succes en milieubehoud hand in hand kunnen gaan.
En wij merken door de jaren heen dat ook steeds meer opdrachtgevers dat begrijpen en ondersteunen. Voor duurzame bedrijfsuitjes kun je dus juist heel goed bij ons terecht.

Toekomst van Veluwe Experts in de natuur

Het jaar 2024 markeert een belangrijke periode voor Veluwe Experts, waarin het bedrijf zich vastberaden inzet voor de bescherming, beleving en benutting van de natuur.
Met teamdagen die de natuur respecteren, biologisch eten als standaard, en een holistische benadering van duurzaamheid, toont Veluwe Experts zich als een voorbeeld van natuurlijk leiderschap in het bedrijfsleven.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen