Koken met collega’s

koken met collega's

Bij Veluwe Experts bieden wij arrangementen aan die altijd in het teken staan van teambuilding, teamgevoel, samen zijn én samen doen.

Wij hebben 20 jaar ervaring in het begeleiden van teams in verschillende situaties. Wij weten als geen ander hoe een team het beste goed kan samenwerken.

Loopt dit al een tijdje minder, heb je een nieuw team en moet je elkaar nog ontdekken of zijn de rollen binnen het team gewijzigd? Dan helpen wij je graag met het zoeken naar de juiste invulling van de perfecte teamdag.

Want om elkaar beter te leren kennen moet je altijd uit de ‘standaard’ situatie. In deze blog vertel ik je graag om dit te doen door samen te koken met collega’s.
Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om een nieuw of bestaand team op het goede spoor te krijgen. Mocht je daar meer over willen weten, bel gerust met Ingeborg Leerkes op nummer 055 3030989.

Samen koken met collega’s in de natuur

Samen koken met collega’s is een goede en relaxte manier om met je team aan de slag te gaan. Het bijzondere ervan is dat als je allemaal niets doet je dus ook niets te eten hebt. Heel simpel.
En in de werksfeer is het precies hetzelfde toch?

Op het werk heeft iedereen zijn eigen rol en taak binnen een team. Met samen koken is dat exact hetzelfde. Om een maaltijd op tafel te zetten moet je als collega’s samenwerken.
En bij onze kookworkshops is dat nog nét iets meer dan je wellicht nu denkt.
Wij gaan namelijk stoer en vurig koken op houtvuur. En daarvoor zijn er meer taken nodig, zoals hout sprokkelen, het vuur aan maken én brandend houden!

Je hebt ook elkaars hulp nodig, net als op de werkvloer. Je leert van elkaar, net als op de werkvloer. En je hebt plezier met elkaar, net als op de werkvloer.
Daarnaast maken wij unieke buitenkook gerechten in Dutch ovens, rookovens en driepoten boven houtvuur. Een enorme uitdaging voor iedereen.
Want outdoor cooking is echt anders dan koken op je fornuis thuis.

Uitdaging met collega’s

De uitdaging is vooral dat je gaat koken met potten en pannen die je thuis niet hebt. Dus wij gaan jullie leren te koken met onze Dutch ovens. Wij hebben tien Dutch ovens in allerlei verschillende maten.

Ook nemen wij jullie mee in de wereld van het roken van vis en/of vlees. Wij hebben twee grote rookovens waar je bijvoorbeeld zalm, forel, bavette, tomahawk, spare ribs en allerlei groenten in kan roken.
Altijd een enorme uitdaging en dat maakt het extra leuk!

Ook hebben wij bakplaten en roosters die wij met een driepoot boven een open vuur hangen. Hier kun je van alles op bereiden. Zoals die tomahawk uit de rookoven, die kan ook rechtstreeks boven het vuur op een rooster. Wil je weten wat het verschil is? Dat leggen wij je dan graag uit.

Teams met samen koken

Om samen tot die perfecte maaltijd te komen verdelen wij alle gasten altijd in kleinere teams. En per team ga je een gerecht maken.
Heb je voorkeur om een bepaald gerecht te maken? Geen probleem, daar doen wij niet moeilijk over.
Wel kan het zo zijn dat de teams van te voren al bepaald zijn omdat wij juist willen dat bepaalde mensen bij elkaar in een team zitten die dag.

Soms zijn dat juist mensen die op de werkvloer minder met elkaar zijn, en soms juist niet. Dit bepalen wij van te voren samen met de opdrachtgever. Vraag is altijd; wat is het doel van de dag?
Is er voorafgaand aan het samen koken met collega’s ook al een andere activiteit gedaan, waar de mix anders was? Dat kan allemaal meedragen aan het bepalen van de samenstelling van het samen buitenkoken.

Event op maat

Wil jij van deze dag een succes maken, overleg dan met ons voor advies. Wij adviseren je graag voor een event op maat.
Elk bedrijf is anders, elke doelstelling is anders en mensen zijn anders. Wat past bij jouw team en wat wil jij die dag mee naar huis nemen?

Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

  • Perfect te combineren met koken met collega’s is onze Clinic Schapendrijven.
  • Eerst vergaderen en daarna samen koken? Ook een gave combinatie!
  • Een wandeling met de natuurgids om vervolgens samen die maaltijd te bereiden? Doen!
  • Extra bijzonder zijn onze Streekbelevingen. Toeren langs de lokale boeren om daar je biologische ingrediënten te halen.
    Met elkaar, op de tandem over de Veluwe, of één van onze andere streken in Nederland.


Bel of mail ons gerust voor een voorstel op maat.
Wij helpen je graag om jouw team sterker te maken!Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen