BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Deelnemers Oldtimer tour tocht doen meer!

De organisatie van een oldtimer tour tocht wilde deze dag wel eens op een andere manier invullen. Niet alleen de hele dag touren in de auto, maar ook iets doén.
De tourtocht is iets ingekort en de deelnemers zijn op expeditie gegaan met de boswachter van Staatsbosbeheer. Een mooie tocht over de Veluwe, waarbij je alle ins en outs over de Veluwe hoort van de kenner.

Daarna ging het gezelschap naar Parc Spelderholt voor een kookworkshop. Deze kookworkshop is oprecht uniek te noemen omdat je hiermee ook Maatschappelijk Verantwoord bezig bent.
Met de studenten van Parc Spelderholt ga je aan de slag voor een heerlijke maaltijd.
De deelnemers hebben genoten en voor volgend jaar willen ze weer minder in de auto en meer doén. Dat is goed om te horen!

Nieuws

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »

Teamuitje in de natuur

dinsdag 10 januari 2017

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden. De Veluwe zit boordevol natuur en wij hebben unieke locaties waar je kan vergaderen, teambuilden, trainen en lekker eten.

Lees verder »