BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Pizza workshop voor Rijkswaterstaat

Op 12 mei heeft Viva La Pizza samen met Buro In! een dag georganiseerd voor Rijkswaterstaat.
Zij hadden iets te vieren en dus wilden ze de medewerkers iets ‘speciaals’ aanbieden. En dat was dit!
Iedereen werd van harte welkom geheten in de Schaapskooi in Garderen. Een prachtige locatie, midden in het bos, en te gebruiken voor diverse doeleinden.

Pizza Workshop

Aldaar werden de ovens al voorverwarmd voor de pizza workshop. Een verrassing voor alle deelnemers, maar oh zo gezellig en oh zo lekker! De deelnemers waren zelfs erg nieuwsgierig en stelden vele vragen aan Simon Giacotto over dé perfecte bodem. Nadat de bodem uitgerold was, komt de topping. Iedereen maakt zijn eigen pizza en uitdelen moét natuurlijk.

De deelnemers gingen met tips, trucs én volle buik naar huis. Weer een topdag!

Wij verzorgen deze pizza workshop in Gelderland, maar ook in alle andere provincies komen wij graag bij jou op de locatie voor deze unieke beleving!

Nieuws

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »

Teamuitje in de natuur

dinsdag 10 januari 2017

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden. De Veluwe zit boordevol natuur en wij hebben unieke locaties waar je kan vergaderen, teambuilden, trainen en lekker eten.

Lees verder »

Personeelsuitje in Deventer

woensdag 2 november 2016

Ons organisatiebureau kent Deventer op z’n duimpje en daardoor ook de bijzondere plekjes. Wij hebben contacten met gave locaties in de binnenstad en net iets daarbuiten. Zo hebben wij twee locaties in het Havenkwartier. Eén voor grote groepen en een prachtige locatie voor kleinere gezelschappen. Beide locaties zijn uniek

Lees verder »