Teambuilding Achterhoek: Tourtocht met DAF-jes

Teambuilding Achterhoek: Tourtocht met DAF-jes

Teambuilding Achterhoek.

In oktober mochten wij een interactieve teambuilding in de Achterhoek organiseren. Deze leuke opdracht hebben wij samen uitgevoerd met Planée Management Advies, waar wij al een aantal jaren mee samenwerken.

Voor twee dagen kwamen er ongeveer twintig gasten naar Lochem.
Bij ’t Hof van Gelre is het altijd goed toeven en ben je er verzekerd van dat je goed in de watten wordt gelegd.

Teambuilding Achterhoek dag één

De eerste dag was eerst inhoudelijk. Wat is het doel van deze teamtraining en hoe gaan we na twee dagen naar huis?
Deze opdrachtgever heeft meerdere locaties en twee locaties hebben de taak om beter te gaan samenwerken.

De trainer heeft het inhoudelijke gedeelte op zich genomen en door middel van zijn doeltreffende sessies komen de deelnemers altijd met een opdracht naar buiten. Daarmee gaan ze de rest van de dagen aan de slag.

Na een korte pauze was het tijd voor een stuk teambuilding. En deze teambuilding is leuk én lekker, want iedereen gaat buitenkoken.
Buitenkoken is een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen, om samen te werken, om taken te verdelen én om een stuk ontspanning tijdens de dag te creëren.
Ons andere bedrijf www.buitenkokers.nl heeft de beste buitenkoks in dienst en met hen ga je gezamenlijk aan de slag om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Bij ’t Hof van Gelre hebben ze een prachtige tuin waar wij dit dan laten plaatsvinden. Omdat het oktober is, hebben wij gezorgd voor een tipi tent waar het binnen droog en warm is. Gelukkig hadden we een prachtige zonnige dag, maar zodra die zon onder is, kan het toch flink afkoelen.
Kijk gerust op onze andere site voor alle buitenkook mogelijkheden!

Na deze overheerlijke maaltijd was er nog tijd voor een pubquiz in de gezellige bar van ’t Hof van Gelre en werd daarmee dat eerste dag gezellig afgesloten.

Teambuilding Achterhoek dag twee

De tweede dag stonden er na het ontbijt oude DAF-jes buiten klaar. In gemixte teams ging ieder team een route rijden door de Achterhoek. En de omgeving is zo prachtig daar dus de tocht is een ware belevenis!
Met een geschreven route ging ieder team de route rijden. Het is dan altijd spannend wie bijvoorbeeld het voortouw neemt en hoe de communicatie verloopt in de auto. Gaat dit vlekkeloos of niet?

Tijdens de tocht werden er drie locaties aangedaan waar de teams een presentatie moesten geven die ze de dag ervoor voorbereid hadden. Deze presentaties gingen over het samenwerken en de verbinding zoeken met elkaar. Ieder team was super creatief en er kwamen hele mooie ideeën uit voort.

Bij elke locatie was er natuurlijk koffie en thee door ons geregeld en bij locatie twee stond een heerlijk lunchbuffet klaar.

Deze interactieve teamtraining hebben wij op maat gemaakt voor deze klant. Met het aangeven van de wensen van hen kant, het doel van de dagen, overleg met de trainer én onze ervaring, hebben wij dit programma samengesteld.

Ook een op maat gemaakte teamtraining door ons evenementenbureau? Bel of mail gerust, wij maken ook voor jou graag een passend voorstel.

Hieronder een korte sfeerimpressie van dag twee van onze teambuilding Achterhoek.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen