BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Teamuitje in de natuur

Voor een teamuitje in de natuur kun je perfect bij Veluwe Experts terecht. Wij bieden juist veel arrangementen aan die geheel of gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden. De Veluwe zit boordevol natuur en wij hebben unieke locaties voor een teamuitje, en waar je ook kan vergaderen, teambuilden, trainen en lekker eten.

 

Teamuitje in de natuur

Zo hebben wij een gerenoveerde Schaapskooi, precies in het midden van Nederland, waar je perfect van alles kan combineren. Zo kun je een teamuitje in de natuur organiseren met GPS tochten, schapen drijven, railway bouwen, segway rijden, buitenkoken of de dag afsluiten met een barbecue.

En uniek is … je hebt de hele Schaapskooi voor jouw gezelschap alleen. Geen andere teams of bedrijven die daar ook zijn. Exclusief is die locatie voor jouw teamuitje geboekt.
Wil je alleen vergaderen met daarna een buiten activiteit? Ook dat kan! Wij zorgen dat alles aanwezig is en geven jullie de rust en ruimte in en rondom de Schaapskooi.

Daarom is onze Schaapskooi ook uitermate geschikt voor een training of workshop. S’middags een heerlijke biologische lunch, deze kunnen wij ter plekke maken op houtvuur, maar kan ook geleverd worden door onze vaste cateraar.

Daarna een wandeling met de boswachter van Staatsbosbeheer en als afsluiting ga je heerlijke buitenkoken op houtvuur met streekgebonden producten.

 

Buitenkoken als teamuitje in de natuur

Via Buitenkokers bieden wij unieke kookworkshops aan. Dit zijn geen standaard kookworkshops, maar je gaat dus koken op houtvuur. Daar komt nog nét even iets meer bij kijken dan bij andere kookworkshops.
Hiervoor hebben wij diverse locaties ter beschikking door heel Nederland. Het kan desgewenst zelfs bij jou in de achtertuin. Heb je geen eigen locatie, dan ben je van harte welkom bij één van onze locaties.

Samen koken is ook een ontzettend leuk teamuitje in de natuur. Het is teambuilding, plezier en lekker eten, wat wil je nog meer?
Het buitenkoken neemt ongeveer drie tot vier uur in beslag, dus kan prima als teamuitje voldoen, waarbij het eten dus in zit.
Wat wij ook veel zien is dat de teams eerst een andere activiteit boeken en daarna gezamenlijk gaan buitenkoken.

De buitenkook workshops zijn dus los te boeken, maar kan ook perfect gecombineerd worden met een vergadering, teamdag, bedrijfsuitje of teamuitje.

 

Contact

Zoals je leest hebben wij vele mogelijkheden voor een teamuitje in de natuur. Wij maken graag een voorstel op maat voor jouw team of bedrijf. Bel of mail ons gerust, wij denken graag mee!

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

woensdag 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke teamuitjes blijven gaaf en zeker nu met de nieuwe locatie worden ze alleen maar gaver!
Veluwe Experts gaat de eerste keer

Lees verder »

Voel je goed met een MVO-teamuitje op de Veluwe

vrijdag 25 januari 2019

Steeds vaker komt bij Veluwe Experts de vraag naar een MVO-teamuitje op de Veluwe. Nu denk je misschien: wat is dat? Dat leggen we je graag uit. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kort gezegd; je levert bij een MVO-teamuitje…

Lees verder »

Een zaal huren zonder consumptie? Dat kan!

maandag 6 november 2017

Een feestje geven is leuk! Maar herken je de volgende situaties? Is een feestje bij jou thuis echt zo leuk of ben je zelf alleen maar druk? Zou een zaal huren zonder consumptie jou ook uitkomst bieden?
Verjaardagsfeestje; woonkamer bomvol, schreeuwende kinderen waardoor je elkaar

Lees verder »