Live outdoor cooking in de natuur

live outdoor cooking in de natuur

Het organiseren van een live outdoor cooking event op de Veluwe, midden in het bos, is een unieke en sfeervolle manier om een teamdag, kerstbijeenkomst, eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsbijeenkomst te vieren.
Veluwe Experts heeft hiervoor twee unieke locaties geselecteerd. Het Landgoed in Elspeet en onze Schaapskooi in Garderen.
Beide locaties zijn exclusief voor jullie gezelschap gereserveerd en alleen te boeken via ons.

Deze speciale dag wordt verzorgd in het prachtige bosrijke gebied van de Veluwe, waar we samen de schoonheid van de natuur zullen ervaren en genieten van heerlijk eten.
Alles gerechten worden bereid op houtvuur en in Dutch ovens, driepoten met bakplaten, houtovens en rookovens.

Hoe zit deze eindejaars of nieuwjaars bijeenkomst er uit?

Dit evenement is bedoeld om de teamgeest te versterken en te reflecteren op het afgelopen jaar, terwijl we uitkijken naar de kansen en avonturen die het nieuwe jaar te bieden heeft. Tijdens deze dag zullen we:

  • Onze buitenkoks bereiden voor jullie verschillende ‘happen’, die worden geserveerd als het klaar is. Jullie hoeven niets te doen, alleen maar te genieten met elkaar bij het kampvuur.
  • Wat ook kan, is helpen in onze buitenkeuken. Want samenwerken om de lekkerste gerechten te bereiden in onze buitenkeuken is het leukste wat er is, omringd door de natuurlijke pracht van de Veluwe. Uiteraard worden jullie begeleid door onze professionele buitenkook koks.
  • Bij een gezellig kampvuur kunnen jullie verhalen delen en herinneringen ophalen.
  • En ondertussen genieten jullie met een drankje en (live)muziek.
  • Op deze manier je successen vieren en plannen maken voor een geweldig nieuw jaar geeft nét dat beetje meer. Op naar 2024!

Waar moeten de gasten aan denken, bij een live outdoor cooking in de natuur?

Zorg ervoor dat iedereen zich warm aankleedt en voorbereid is op een dag vol avontuur en gezelligheid.
Het enige wat wij vragen is om je goede humeur mee te nemen, en onze buitenkoks zullen zorgen voor een onvergetelijke buitenbeleving.

We kijken er enorm naar uit om deze bijzondere dag met jullie door te brengen en het jaar in stijl af te sluiten. Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie over deze unieke buitenbeleving! Wij helpen je graag met het organiseren van dit unieke event.

Contact

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen