BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Segway Veluwe

De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen.

De Segway gaat waar u gaat: naar voren leunen betekent ook dat vooruit. rijdt en naar achteren betekent dat u afremt, ook een bocht gaat automatisch wanneer u zich naar rechts of links beweegt.

Segway-Veluwe biedt geheel verzorgde tours zodat iedereen optimaal kan genieten van deze unieke ervaring! Uitstekend geschikt voor exclusieve bedrijfsuitjes of groepsuitjes door de natuur of de stad.
Maar ook business to business biedt Segway-Veluwe uitgebreide mogelijkheden voor opvallende promotie van uw bedrijf. Deze leuke en uitdagende Segway workshop is voor iedereen die kennis wil maken met een Segway.

Tijdens de Segway Workshop ervaart u zelf hoe het is om op de Segway te staan. Door het ingebouwde evenwichtssysteem, blijft de Segway in balans, en kan iedereen leren Segway rijden. De professionele begeleiding zorgt dat u uiteindelijk zelfstandig het parcours af kan leggen. En zorgt dat u tijdens de workshop veilig kan rijden op de Segway. Hier begint de uitdaging pas echt!
Probeer het parcours zo snel en goed mogelijk uitvoeren. Dit kan door middel van leuke opdrachten of uitdagende handelingen die verricht moeten worden. Wanneer iedereen de besturing van de Segway onder de knie heeft, worden er steeds grotere stappen ondernomen.

De Segway Veluwe workshop is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar en staat garant voor plezier en een speciale beleving!

Website: http://www.segwayveluwe.nl
Contact met ons

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!

055 - 355 03 68