BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer op de Veluwe is ook partner van Veluwe Experts en zij hebben veel te bieden. Prachtige locaties voor events, uitjes en teambuildingsdagen een mooie activiteiten zoals op excursie met de boswachter, schapendrijven of op zoek naar de big5!

Ondernemend: beschermen, beleven & benutten Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen wil betrekken bij de natuur die hen raakt. Een toekomst waarin de publieke financiering van beheer van natuur, landschap en recreatie niet langer vanzelfsprekend is en zal afnemen.

Voortaan moet het werk van Staatsbosbeheer deels uit eigen activiteiten gefinancierd worden.
Om groene ambities op het vlak van jeugd, recreatie, doelgroepen met speciale behoeften en toezicht te financieren, wordt Staatsbosbeheer een maatschappelijk ondernemer.
Niet om de hoogst mogelijke omzet te halen, maar om met renderende zaken betekenisvolle activiteiten mogelijk te maken.

Staatsbosbeheer heeft samen met Gelderland Experts unieke arrangementen samengesteld die passen met waar wij voor staan.
De locaties zijn midden in het bos, de activiteiten passen bij het bos en het eten is biologisch en vaak met streekproducten.

Website: http://www.staatsbosbeheer.nl
Contact met ons

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!

055 - 355 03 68