BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Culinaire fietstocht Veluwe

Prijs vanaf € 75 p.p. Groep van 20 tot 250 personen
Wat kun je verwachten?
  • Gezellige tandemtocht
  • Drie heerlijke gerechten
  • Prachtige locaties
  • Ritje in legertruck
  • Inclusief drankjes

Een culinaire fietstocht is geschikt voor iedereen! En natuurlijk zijn de mensen die van de natuur houden én van lekker eten spekkoper! Want deze fietstocht over de Veluwe is wel erg bijzonder en lekker!
Wil je genieten van echte Veluwse gerechten, met streekgebonden producten? Wil je zien waar het vlees, groenten en fruit vandaag komt? Dan is deze culinaire fietstocht uitermate geschikt voor jouw team, bedrijf of gezelschap.
Wil je na de fietstocht zelf koken in een unieke kookworkshop? Ook dat is mogelijk! Je zult dan kleine proeverijen onderweg krijgen, de ingrediënten meenemen en uiteindelijk zelf gaan koken op houtvuur. Unieke op de Veluwe!

Wat gaan we doen?

Alle deelnemers worden van harte welkom geheten bij onze startlocatie op de Veluwe. Dit is een prachtige, gerenoveerde Schaapskooi midden in het bos op de Veluwe!
Iedereen kan meedoen en er is keuze uit een fiets of een tandem. Overigens is deze tocht ook wandelend af te leggen. Wij zullen dan niet starten en eindigen bij de Schaapskooi in Garderen, maar dan verzorgen wij deze culinaire tocht in bijvoorbeeld de stad Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Lochem of Zutphen.
Zit hier niet een stad naar keuze tussen? Bel of mail ons gerust, wij maken graag een voorstel op maat voor een culinaire tocht op maat.

Eerste deel culinaire fietstocht

Na de koffie en thee én een uitvoerige uitleg zullen de gasten vertrekken voor het eerste deel van deze fietstocht over de Veluwe.
De tocht worden afgelegd met de Mobile Experience. Via je smartphone wordt de route getoond die je met het team gaat afleggen. Je ziet precies waar je bent en waar je heen moet fietsen.
En met de Mobile Experience kunnen wij nog andere spelelementen verwerken die je via je smartphone binnenkrijgt.

Deze tocht zal eindigen bij de eerste ‘proef locatie.’ Hier zul je een heerlijke vers bereid voorgerecht krijgen. Na het voorgerecht zal de route vervolgt worden voor het tweede deel van de route.

Tweede deel culinaire fietstocht

In het tweede deel gaat elk team verder met de fietstocht en zal er een stop zijn bij het ander prachtig restaurant, waar er weer een heerlijke gerecht voor iedereen bereid is. Dit is het hoofdgerecht.
En na dit hoofdgerecht is het tijd voor deel drie en dit is dan ook direct het laatste deel van de route naar het nagerecht toe.
Het nagerecht is ook weer op een bijzondere plek.

Extra informatie Culinaire fietstocht Veluwe

  • Bij alle restaurants krijg je de keuze van maximaal drie gerechten vooraf.
  • Prijzen zijn gebaseerd op al samengestelde gerechten. Andere gerechten zijn ook mogelijk maar kunnen een meerprijs betekenen. Vraag hiernaar.
  • Tegen een meerprijs is het mogelijk begeleiding mee te nemen in vorm van een gids. Deze gids kan onderweg meer vertellen over de verschillende mooie, historische en culturele plaatsen in op de Veluwe & Apeldoorn.
  • Uiteraard zijn dieetwensen geen probleem.

 

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!