BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Go Crazy

Prijs vanaf € 25 p.p. Groep van 20 tot 750 personen
Wat kun je verwachten?
  • Spannende citygame
  • Snelheid en slimheid is een must
  • Boordevol fun
  • In iedere stad in Nederland uitvoerbaar
  • Uit te breiden met eten en drinken

Go Crazy is een citygame die wij in iedere stad in Nederland kunnen verzorgen. Natuurlijk, omdat wij Veluwe Experts heten zijn wij gestart op de Veluwe, maar mocht dit spel je aanspreken, dan komen wij ook graag naar jouw stad.

Inhoud Go Crazy citygame

Deze citygame is voor iedereen leuk om te doen, jong & oud, man of vrouw, welke functie dan ook, altijd hebben onze groepen ontzettend veel plezier tijdens deze teambuildings activiteit. Want plezier staat hier voorop.

Na de uitleg worden de teams samengesteld. Met de verschillende opdracht formulieren en gewapend met een smartphone gaan ze op pad. Doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen en dit kan op verschillende manieren. Dit bepaal je van te voren met je team. Hoe beter je communiceert met elkaar, hoe sneller alles gaat en hoe meer punten uiteraard.

Je kan van te voren een strategie bepalen en dat is wel slim, maar in de praktijk zien wij vaak dat teams als een doldwaze ‘maar gewoon’ van start gaan! En dat mag natuurlijk ook.
Er zijn een aantal regels en de belangrijkste daarvan is dat je alles als team samen moet uitvoeren. Je mag je niet opsplitsen.

Tijdens de pauze (met drankje) geven wij de tussenstand door. Vaak zien wij dat er na de pauze wél een strategie wordt bepaald…want hoe kan het dat de andere teams veel meer punten hebben verzameld? Hilariteit alom!

Natuurlijk hebben wij aan het einde van de dag een winnend team. En deze krijgt, na de eer en een hartelijk applaus een passende prijs.

Afsluiten met een buffet, barbecue of buitenkoken op houtvuur?

Wil je deze middag afsluiten met lekker eten, een borrel of een feest? Ook dat regelen wij graag voor je. Neem contact met ons op mocht je meer informatie willen ontvangen over de Go Crazy citygame of onze andere mogelijkheden.

Bij Buitenkokers hebben wij vele mogelijkheden om de dag af te sluiten met een (biologische) kookworkshop of catering. Wij denken graag met je mee voor de juiste afsluiting van je teambuildingsdag.

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!