BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Pubquiz Veluwe

Prijs vanaf € 25 p.p. Groep van 20 tot 200 personen
Wat kun je verwachten?
  • Unieke pubquiz
  • Op maat gemaakte bedrijfsronde
  • Vijf rondes in totaal
  • Hapjes tussendoor
  • Uit te breiden met eten en drinken

Pubquiz Veluwe is een unieke, op maat gemaakte pubquiz die voor iedereen leuk is om aan mee te doen!
Deel je kennis met je collega’s en laat je hersens kraken. Wie is het snelste en slimste team? Wij bieden deze pubquiz aan in vijf rondes.
Iedere ronde heeft een ander thema. Er is een kennisronde, maar natuurlijk hebben wij ook een muziekronde, fotoronde en wij maken altijd één ronde op maat voor de opdrachtgever.

In iedere ronde strijden de teams voor de hoofdprijs. Onder het genot van een drankje en hapje loodst de oergezellig quizmaster jullie door de tien vragen heen. Er zijn dus vijftig vragen in totaal. Dit zijn allemaal verschillende vragen zoals multiple choice, fotovragen, kennisvragen, video’s en raadsels.
Tussen de rondes door zal er een pauze zijn.

De pubquiz duurt ongeveer 1 1/2 tot 2 uur. Heb je minder tijd? Geen probleem, dan verzorgen wij de pubquiz Veluwe in drie rondes.

Pubquiz Veluwe bedrijfsronde

Voor de ‘op maat gemaakte’ bedrijfsronde ontvangen wij van de opdrachtgever tien vragen/wetenswaardigheden over collega’s of het werk. Vind je dat lastig? dan helpen wij je graag met het samenstellen van die vragen.
Wij zullen deze vragen dan verwerken in de presentatie van de avond.

Ieder team krijgt een formulier waar ze alle antwoorden op kunnen invullen. En natuurlijk hebben we dan aan het einde van de avond een winnend team. Dit team krijgt, naast de eer en een daverend applaus, ook een passende prijs!
Een pubquiz is een erg leuke aanvulling  bij een borrel, personeelsfeest, diner of als afsluiting van een bedrijfsuitje.

De pubquiz is uitermate geschikt als teambuilding, bij een teamborrel, na een vergaderarrangement of na het eten.

Wil je je teamborrel, bedrijfsuitje of  teambuildingsdag nog een extra dimensie geven met een gezamenlijke activiteit waarbij plezier maken met elkaar voorop staat? Dan is deze pubquiz een echte aanrader!

Onze oergezellige quizmaster maakt er een gezellige avond van, waarbij je kennis ook nog wordt opgekrikt.

Waar kan de pubquiz plaatsvinden?

Wij verzorgen de op maat gemaakte pubquiz in heel Nederland en werken samen met diverse, gezellige locaties. Op de Veluwe is dat bijvoorbeeld mogelijk bij onze prachtige Schaapskooi in het bos, in het café van ’t Hof van Gelre of bij Boerderij het Molentje.

In Apeldoorn verzorgen wij de pubquiz bij Teun. Een oergezellige locatie midden in het centrum. Wij hebben daar een arrangement samengesteld voor de pubquiz Veluwe inclusief twee uur onbeperkt drinken (frisdrank, bier en wijn) én drie rondes met hapjes voor € 39,00 excl. BTW. p.p. vanaf 20 personen.
Bij grote groepen hebben wij een speciaal tarief. Vraag er gerust naar.

Is de locatie nog niet bekend, dan helpen wij graag mee met het zoeken naar de juiste locatie hiervoor.

Wil je de pubquiz uitbreiden met hapjes en/of eten? Ook dat is mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor jouw team of bedrijf.
Extra leuk is om tijdens het eten de pubquiz te laten plaatsvinden. Tussen de gangen door zal er dan een ronde worden gespeeld.

Toch geen pubquiz maar wil je wel binnen een teambuildingsactiviteit? Kijk dan op teambuilding indoor voor andere leuke opties.

 

Contact

Voor meer informatie over de workshop schapendrijven Veluwe of de locaties waar wij deze workshop geven, kun je bellen met Ingeborg Leerkes op 055 3550368 of mailen naar info@veluweexperts.nl

 

[googlebb65bfa22fda1ef4.html]

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!