Workshop non-verbale communicatie

Workshop non-verbale communicatie

Vanaf 10 personen — vanaf €68 p.p.

  • Interactieve communicatie workshop
  • Gedreven trainers
  • Inhoudelijke workshop met veel plezier
  • Uit te breiden met workshop schapendrijven
  • Uit te breiden met vergaderen, eten of andere activiteit
Offerte aanvragen

Workshop non-verbale communicatie

Altijd al willen weten wat non-verbale communicatie voor impact heeft op een eerste ontmoeting of tijdens een gesprek? Heel veel!
In deze workshop non-verbale communicatie gaan we inhoudelijk in op de kracht van non-verbale communicatie, die is namelijk sterker dan veel mensen denken.
Want 53% van onze communicatie bestaat uit non-verbale communicatie en de overige communicatie is verbaal en door het stemgebruik. En dat is veel, heel veel.

Inhoud workshop non-verbale communicatie

Tijdens deze leerzame én leuke communicatie workshop zul je veel te horen krijgen over de kracht van non-verbale communicatie. Uiteraard gaan we dat ook direct laten zien en ga je zelf ook aan de slag.
Deze communicatie workshop is interactief, dus je zult zelf veel gaan uitproberen en ervaren wat het met jou en je gesprekspartner doet als je non-verbale communicatie inzet.

Je gaat aan de slag met enthousiaste en gedreven trainers die zich gespecialiseerd hebben in de workshop non-verbale communicatie en je daar alles over kunnen vertellen. Uiteraard ga je naar huis met veel tips en tools om direct de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Ook is het mogelijk om van te voren bij ons aan te geven waar jij en/of je team tegen aan lopen. Wij zullen dan de workshop vooral richten op datgene waar jullie meer over willen weten.
De workshop non-verbale communicatie kan vrij algemeen en breed worden neergezet, maar wij kunnen deze ook specifiek, met jouw wensen erin verwerkt, uitvoeren.

Bewustwording van non-verbale communicatie

We starten eerst met bewustwording. Als jij je bewust bent dat non-verbale communicatie 53% is van wat jij wil vertellen dan kun je door naar de volgende stap. En dan ben je al een heel eind op de goede weg!

En die volgende stap in deze workshop non-verbale communicatie is hoé je dit gaat inzetten. Door middel van oefeningen met de trainer (of trainers) laten wij je zien én voelen om sneller en makkelijker in verbinding te raken met je gesprekspartner. Belangrijk hierbij te vermelden is dat je non-verbale communicatie inzet zonder je authenticiteit te verliezen.

En dit is vooral leuk om te doen!

Je zult direct merken wat voor effect het heeft als jij non-verbale communicatie gaat inzetten tijdens gesprekken.
Wij zullen dan ook gaan oefenen met slecht nieuws gesprekken, emotionele gesprekken, verschillende type mensen en wij zullen andere situaties creëren zodat je kan improviseren.

Combinatie met workshop schapendrijven

Deze non verbale communicatie workshop is perfect te combineren met bijvoorbeeld de Clinic schapendrijven met Border Collies. Je gaat dan eerst met deze communicatie workshop aan de slag en daarna naar buiten voor de training met de Border Collies. Dat sluit perfect op elkaar aan en heb je een goed inhoudelijk programma over communicatie.

Ook daarvoor hebben wij de perfecte locatie, namelijk een gerenoveerde Schaapskooi op de Veluwe. Van daaruit kunnen wij dit volledige programma aanbieden eventueel nog uitgebreid met lunch, diner, kookworkshop, bbq of ontbijt.

Maar natuurlijk kunnen wij de workshop non-verbale communicatie ook geven op een andere locatie.
Het start tarief voor deze communicatie workshop is € 795,00 excl. BTW tot 20 personen.

Foto’s

Meer informatie

Voor meer informatie over de workshop non-verbale communicatie, kun je bellen met Ingeborg Leerkes op 055 – 303 09 89 of mailen naar info@veluweexperts.nl of vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

Bel mij terug

Vul je naam in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Veluwse belevingen

vegetarische kookworkshop veluwe

Kookworkshop Veluwe

Kookworkshop Veluwe Rondom lunch, tea-time of avondeten zijn onze kooklocaties het toneel van energieke kookworkshops. Wij noemen dit ook wel outdoor cooking.Er kan…

Vanaf 20 personen — €61 p.p.
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Welk teamlid kroont zich tot de échte Robinson? Ontdek het in deze zinderende strijd tussen teams. Teamwork, intelligentie en snelheid—wie…

Vanaf 20 personen — €45 p.p.
Clinic schapendrijven veluwe

Schapendrijven Veluwe

Wie spreekt over ‘volgzaam als schapen’ heeft nog nooit schapen gedreven! In deze uitdagende clinic—perfect voor trainingen over leiderschap, communicatie…

Vanaf 20 personen — €80 p.p.
Teambuilding

Samen staan we Sterk

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van teambuildingdagen, bedrijfsuitjes en het combineren van vergader arrangementen met onze activiteiten. Want ‘even’…

Vanaf 20 personen — €40 p.p.
MVO

MVO Teambuilding

De Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming kan vanaf nu ook aan Maatschappelijk Verantwoorde Teambuilding doen. En waar anders dan op de prachtige…

Vanaf 20 personen — €45 p.p.
Veluwse Mobile Tour

Veluwse Mobile Tour

Deze citygame is helemaal van deze tijd. Alles gaat via de smartphone en internet! Na een kop koffie of thee…

Vanaf 20 personen — €75 p.p.
Zingo de luxe

Zingo de luxe

Zingo! Bij deze Bingo-variant geen grijze mussen of prutprijzen te vinden, wij garanderen hilariteit alom! Test onder leiding van onze…

Vanaf 20 personen — €45 p.p.
Mountainbike clinic met je collega’s

Mountainbike clinic met je collega’s

Op zoek naar een stoere en sportieve buiten activiteit? Dan is deze mountainbike clinic met je collega’s echt iets voor…

Vanaf 20 personen — €55 p.p.
koken als teambuilding

Streekbeleving

Op de fiets, tandem, E-chopper of E-bike richting boerderijen, tuinderijen, molens en boomgaarden. Samen zoeken, proeven, ingrediënten scoren en vooral…

Vanaf 20 personen — €95 p.p.

Dit is wat je team nodig heeft!

Teambuilding die teams daadwerkelijk dichterbij elkaar brengt; dat regelen we bij Veluwe Experts door:

  • Leuke uitdagingen voor het hele team
  • Belevingen op maat 
  • Bijzondere locaties op de Veluwe

Ontdek teambuilding die écht werkt en bel direct 055 – 3030 989 voor professioneel advies van Ingeborg.

Contact opnemen