BEL 055 - 355 03 68

of stuur ons een e-mail

Workshop schapendrijven Veluwe

Prijs vanaf € 75 p.p. Groep van 20 tot 80 personen
Wat kun je verwachten?
  • Unieke workshop schapendrijven
  • Communicatie, samenwerken en leiderschap
  • Zorgt voor meer verbinding binnen het team
  • Hoog fungehalte
  • Goed te combineren met vergaderen, eten en andere activiteiten

Voor een goeie workshop schapendrijven Veluwe heb je de beste trainers nodig, en die hebben wij!

Wij werken samen met een gerenommeerd bureau Sheepdog Experience. Zij zijn een professionele organisatie gespecialiseerd in het coachen en trainen van groepen en organisaties met behulp van Border Collies en schapen. Zij hebben jarenlange ervaring met het geven van workshops en trainingen voor teams en bedrijven die zorgen voor verbinding binnen een team.

Unieke workshop schapendrijven Veluwe

Het unieke van ons programma zit in het buitenprogramma waarin wij jou (of jullie als team) op inspirerende wijze laten samenwerken met onze Border Collies en schaapskudde.
Leiderschap, communicatie en samenwerking zijn de drie peilers waarop deze oefeningen gebaseerd zijn. Uit psychologisch onderzoek van de universiteiten van Kansas en Utah is gebleken dat mensen creatiever worden van bezig zijn in de natuur.

Daarom werken wij bij Veluwe Experts veel in de natuur. Soms is dit de hele dag buiten bezig zijn, maar dit kan ook een combinatie zijn van een binnenprogramma waarbij we later naar buiten gaan.

De workshop schapendrijven Veluwe, is prima in te zetten als los programma, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met onze andere workshops, zoals ‘De kracht van non-verbale communicatie’.
Je hebt dan een inhoudelijk goed programma die vooral gaat over de non-verbale communicatie bij jou en het team, waarbij je daarna met het hele team naar buiten gaat om het in de praktijk te ervaren met onze Border Collies.

Uiteraard coördineren en begeleiden onze trainers, met behulp van Border Collies, deze workshop.

 

Inhoud workshop schapendrijven

Maar het zijn de deelnemers zelf die elkaar de spiegel voor houden en inzichtelijk maken hoe hun onderlinge relaties werkelijk in elkaar steken! Humor, warmte, respect en veiligheid zijn hoofdingrediënten waarmee wij de teams coachen.

Deelnemers maken dingen mee die de meesten nog nooit gedaan hebben. Waarom zitten we bij elkaar, welke kwaliteiten heeft onze groep, wat is ons hogere doel en wat willen we bereiken? Wederzijds vertrouwen en een open communicatie is hierbij essentieel. De trainer is begeleider van het groepsproces en bewaakt daarbij of de voorgenomen stap past binnen de kaders die door de groep zijn vastgesteld.

Wij kunnen deze workshop schapendrijven Veluwe op iedere locatie op de Veluwe uitvoeren. Maar mocht je voorkeur hebben voor onze eigen Schaapskooi in Garderen, dan kan dat natuurlijk ook. Vraag gerust naar onze locaties, want wij kunnen dit programma in heel Nederland verzorgen.

Contact

Voor meer informatie over de workshop schapendrijven Veluwe of de locaties waar wij deze workshop geven, kun je bellen met Ingeborg Leerkes op 055 3550368 of mailen naar info@veluweexperts.nl

Offerte aanvragen

Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen?

Vraag je offerte aan

Arrangement voor personen op datum

Terug

Advies op maat?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers voor vragen of een datum in optie zetten? Dat kan!