Nieuws

live outdoor cooking in de natuur

Live outdoor cooking in de natuur

Het organiseren van een live outdoor cooking event op de Veluwe, midden in het bos, is een unieke en sfeervolle manier om een teamdag, kerstbijeenkomst, eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsbijeenkomst te vieren.
Veluwe Experts heeft hiervoor twee unieke locaties geselecteerd

Meer informatie
Ijsbad clinic veluwe

Exclusieve teambuilding met buiten workshops

Wil jij je teamdag ook eens anders aanpakken? Kies er dan voor om jouw gasten te laten kiezen wat ze willen doen met exclusieve buiten workshops. Alles in de natuur op één van onze exclusieve locaties op de Veluwe. Een dag om nooit te vergeten!

Meer informatie
organiseren bedrijfsuitje of teambuilding

Helpt een uitje om personeel vast te houden?

Helpt het als je af en toe wat leuks doet mét en voor je personeel? Dit is dus ons vakgebied en wij zeggen altijd volmondig “ja”. Omdat wij zien wat er op die dag ontstaat.
Wij zien en horen mooie gesprekken met elkaar en bij onze teambuildings activiteiten wordt er altijd lekker samengewerkt en veel gelachen.

Meer informatie
koken met collega's

Koken met collega’s

Wij weten als geen ander hoe een team het beste goed kan samenwerken.

Loopt dit al een tijdje minder, heb je een nieuw team en moet je elkaar nog ontdekken of zijn de rollen binnen het team gewijzigd? Dan helpen wij je graag met het zoeken naar de juiste invulling van de perfecte teamdag.

Meer informatie
ontbijtsessie met je team

Ontbijtsessie met je team

Hoe diverser het team, hoe leuker de uitdaging daar een sterk team van te maken. Want… een sterk team zet een organisatie op voorsprong!
Tijdens onze ontbijtsessie met je team gaan wij heerlijk buiten, midden in het bos, starten met koffie, thee en dat heerlijke ontbijt.

Meer informatie
Silent Disco op de Veluwe

Silent Disco

  Meer informatie
  Corona event veluwe

  Je event plannen in coronatijd?

  Waarom moet je juist nu wél een event plannen en niet wachten totdat alles verruimt is? Je event plannen in Coronatijd, is dat wel slim?

  Omdat je een evenement wel een aantal dagen van te voren kan afzeggen, maar niet een aantal dagen van te voren kunt organiseren.

  Meer informatie